Urmele de gratar de pe carnea din burger nu sunt reale, ci au fost puse de producator.
Salatele au aproape la fel de multe calorii ca un hamburger.
Fotografiile restaurantelor
3/10
Imaginile pe care restaurantele le folosesc pentru a-si promova mancarea sunt modificate, iar alimentele sunt acoperite cu un strat de fibra de sticla. Pregatirea unui hamburger pentru fotografiere dureaza aproximativ doua ore.
Angajatii si manusile
4/10
Desi angajatii sunt obligati sa poarte manusi atunci cand prepara mancarea, aceasta regula este respectata destul de rar.
O afacere profitabila
5/10
In 1970, populatia a cheltuit doar 6 miliarde de dolari pe mancarea fast-food. In prezent, suma se apropie de 200 miliarde de dolari.
Un milkshake poate contine cu usurinta peste 50 de tipuri diferite de substante chimice.
De obicei, omleta nu este facuta din oua proaspete, ci din praf de oua si diverse proteine.
Un hamburger poate contine carne de pana la 100 de vaci diferite!
Cele mai multe dintre produsele destinate copiilor contin zahar pentru a le face mai apetisante.
Siropul de porumb este un ingredient destul de comun pentru produsele de tip fast-food pentru ca este un indulcitor ieftin. Mai mult de atat, aceasta substanta "pacaleste" corpul uman facandu-l sa isi doreasca mai mult sirop.
Cui nu ii place gustul unui hamburger bine facut sau mirosul unei portii generoase de cartofi prajiti? Dar stii exact ce mananci? 9AM.ro iti prezinta zece lucruri pe care producatorii de fast-food nu vor ca tu sa le stii.