Cateva dintre cele mai celebre femei din lume detin si averi impresionante.

Sunt celebre si bogate. Cateva dintre cele mai celebre femei din lume detin si averi impresionante. Conform revistei Forbes, 70% dintre doamnele de la Hollywood si-au dobandit averea prin mostenire de la parinti si doar 30% au reusit prin forte proprii sa atinga praguri financiare de invidiat.

Un alt lucru interesant stabilit de aceeasi revista se refera la media de varsta care in ultimii ani a scazut simtitor. Daca la inceputul anului 2003 aceasta se situa la 62,5 ani, acum media de varsta a mai scazut si se incadreaza undeva la 60,5 ani. In acest sens, putem spune ca sunt celebre, bogate si... tinere.

Totusi in topul celor mai bogate femei din showbiz o gasim pe prima pozitie pe legenda Oprah Winfrey. Averea ei este estimata la 1,5 miliarde de dolari. Oprah are 54 de ani si si-a dobandit averea prin fortele proprii.

Locul 2 este rezervat creatoarei faimosului personaj Harry Potter, J.K. Rowling, care are o avere estimata la 1 miliard de dolari. Scriitoarea era mama singura si traia din ajutorul social inainte de a aduce pe piata personajul lui Harry Potter. La fel ca Oprah, scriitoarea J.K.Rowling a facut acesta avere prin forte proprii. Are 43 de ani.

Locul 3 este detinut de Martha Stewart, cu peste 630 de milioane de dolari, castigati din publicatii si emisiuni TV de lifestyle, destinate in special gospodinelor. Martha are 67 de ani. Pana in prezent a scris mai multe carti care au ajuns best-seller-uri si detine publicatia Martha Stewart Living.

Madonna ocupa locul 4 cu o avere estimata la 325 de milioane de dolari. Cantareata a implinit recent 50 de ani si a declarat ca sa simte ca la 20. Putem spune ca si arata la fel de bine. Iat-o intr-unul dintre cele mai noi videoclipuri al ei, alaturi de justin Timberlake:

Locul 5 este ocupat tot de o vedeta din lumea muzicii, Celine Dion, care detine o avere de 250 de milioane de dolari. Celine are 40 de ani si in ultimul timp s-a retras atat din viata muzicala, cat si din atentia presei.

Pe locul 6 se afla Mariah Carey, care, desi a avut mai multe probleme in cariera de-a lungul timpului, a reusit sa-si pastreze economiile si finantele. Averea vedetei in varsta de 38 de ani este de 225 milioane de dolari.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Locul 7 ii este rezervat lui Janet Jackson, cu cele 150 de milioane de dolari ale ei. In varsta de 42 de ani, Janet trecut prin mai multe perioade nu tocmai favorabile carierei ei, cand s-a ingrasat vizibil in mai multe randuri si a fost apoi nevoita sa slabeasca pentru a-si reluat cariera.

Locurile 8 si 9 sunt ocupate de Julia Roberts si Jennifer Lopez cu 140 de milioane, respectiv 110 milioane de dolari, iar pe locul 10 se afla Jennifer Aniston, tot cu 110 milioane de dolari, castiguri obtinute in mare parte din serialul “Friends”.

Marea absenta din topul celor mai bogate femei din lume este Britney Spears care, in urma divortului prin care a trecut, si din cauza cheltuielilor nesabuite pe care le-a facut a ramas cu doar 70 de milioane de dolari.

Autor: Alex Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.