7 simulari de raliuri cu masini care indeplinesc toate conditiile unui joc bun.

Este foarte greu sa faci o clasificare a jocurilor video, avand in vedere numarul mare al acestora, dar si a preferintelor variate. Va prezentam insa primele 7 simulari de raliuri cu masini care indeplinesc toate conditiile unui joc bun: jucatori, design, vanzari, grafica, idee, inedit, atmosfera si realism.

Ai grija! Acest top creeaza dependenta!

1. Gran Turismo 4

Jocul lansat de compania Sony este fara doar si poate in lista preferintelor oricarui impatimit al jocurilor cu masini. Jocul are o grafica foarte realista si te invita sa urci la volanul a zeci de modele din toate timpurile pe 50 de piste din intreaga lume. In afara de grafica foarte dezvoltata, jocul exceleaza si din punct de vedere audio. Sunetul pe care il auzi in timpul cursei simuleaza foarte bine realitatea, de la zgomotul motorului, pana la atmosfera din raliu. In urma curselor castigate, poti sa-ti modifici masina cum vrei tu.

2. NFS

Orice varianta a jocului NFS ai alege vei fi cu siguranta uimit de grafica si atmosfera acestuia. Pune-ti la incercare imaginatia si tuneaza-ti masina cu cele mai bune accesorii pe masura ce castigi cursele. Jocul te introduce in underground-ul raliurilor, in atmosfera creata de cursele ilegale de masini pe ritmuri de hip-hop.

3. Nascar 06 Total Team Control

In acest joc reprezinta o simulare in care conduci o echipa de curse Nascar. Ai posibilitatea de a fi nu doar pilot ci si oricare alt membru din echipa: coechipier, sponsor. Nascar 06 se bazeaza mai mult pe spiritul de echipa. Nu castigi cursa doar pentru tine, ci pentru toata echipa de curse si orice miscare faci trebuie sa tii cont si de colegii tai. Le poti cere colegilor sa iti elibereze traseul sau sa se retraga, iar ei vor actiona inteligent in functie de imprejurimi, ceea ce face scenele foarte realistice.

Citeste si:
Ce jocuri de cazino ai putea alege în funcție de zodie
Ce jocuri de cazino ai putea...

4. TOCA Race Driver 3

Un joc pentru toti iubitorii de sporturi cu motor, cu cea mai intensa actiune a jocului. Toca Race Driver 3 contine campionatul britanic GT, DTM si Aussie V8 Supercars, masini de sprint, de raliu si curse de toate tipurile, de la cele cu kart-uri la cele cu masini Grand Prix, gen BMW Williams.

5. Formula 1 (F1)

Este singurul joc oficial al FIA Formula One World Championship. Acest joc iti ofera sansa sa intri in pielea pilotilor oficiali cu echipe, masini, circuite si reguli adevarate. Condu intr-o cursa adevarata de Grand Prix, cu tot ceea ce inseamna acest raliu, de la oprirea la boxe, la accidente si alte incidente, pana la sustinerea fanilor.

6. Corvette

80 de Corvette-uri autentice, multe trasee, zeci de curbe si obstacole iti suna bine? Atunci incearca Corvette, un joc realist, de viteza, cu o grafica extraordinara.

Citeste si:
Sindicatul Europol: Primarii se grăbesc să copieze noua grafică a...
Sindicatul Europol: Primarii...

7. Burnout 3: Takedown

Nebunia de a conduce are un singur remediu - jocul Burnout3. Te asteapta curse de strada, accidente teribile, pe 100 de trasee si tot ce trebuie sa faci este sa-ti distrugi masina in cele mai spectaculoase coliziuni. Nu incercati asa ceva decat pe strada virtuala!

Autor: Alexandru Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.