Social 24 August 2020 11:01

Sindicatul Europol avertizează că primarii se grăbesc să schimbe grafica Poliției Locale, pentru a fi din nou similară cu cea a Poliției Naționale.

Sindicatul Europol a publicat pe Facebook o imagine cu noile mașini ale Poliției Locale din Baia Mare.

Sindicaliștii critică atât autoritățile locale din Baia Mare, în fapt pe primarul Cherecheș, dar și pe ministrul de Interne, care a propus reforma poliției și transformarea în Poliția Națională.

”Adică o instituție cu o istorie de 200 de ani își va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor și intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, și care s-ar impune să revină la denumirea inițială de “Corpul gardienilor publici””, afirmă sindicaliștii Europol cu privire la schimbarea numelui.

Aceștia atrag atenția și asupra noii grafici a Poliției Naționale, copiată deja de către Primăria Baia Mare.

”Acum, după intens mediatizata “rebrenduire” a Poliție Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica și uniforma pentru a continua să inducă în eroare comunitatea. Mai jos e “noul” model al Poliției Locale Baia Mare “gândit” de primarul Cherecheș””, mai arată cei de la Sindicatul Europol, conform ziarmm.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.