Care este legatura dintre sexualitate si tehnolgie? In ambele domenii se inoveaza constant. Fara limite!

Care este legatura dintre sexualitate si tehnolgie? In ambele domenii se inoveaza constant. Fara limite!

Probabil ca sunt momente in care tu sau partenera ta va lasati prada inhibitiilor care va impiedica sa va dezvaluiti cele mai indraznete fantezii. Desi este bine ca unele dintre ele sa ramana in stadiul de proiectii psihice, ai fi surprins sa afli ca uneori practicarea lor poate fi un avantaj pentru viata de cuplu.

Ce pozitii sexuale ai experimentat pana acum? Ce ti-a placut si ce ti-a displacut la ele? Exista ceva ce nu ai face niciodata in materie de sex? Iata 5 pozitii sexuale pe care suntem aproape siguri ca nu le-ai incercat:

1. 3 o'clock

Ora 3:00 are o cu totul alta semnificatie in plan sexual... 3 o'clock este cat se poate de interesanta, dar poate fi dificila pentru incepatori, mai cu seama daca nu au conditie fizica. Ce trebuie sa faceti? Tu stai in pozitie verticala, iar partenera ta se asaza astfel incat corpul ei sa formeze litera "L" perpendicular pe abdomenului tau. Penetrarea se face din spate, iar pentru ca vaginul sa ramana la nivelul penisului, foloseste-ti mainile si sustine-i partea superioara a corpului paralela cu linia pamantului. Cu alte cuvinte, imagineaza-ti literele "I" si "L" unite, linia verticala a literei "L" reprezentand picioarele partenerei tale.

2. Foarfecele

La capitolul estetica, este a doua cea mai sexy pozitie din topul nostru. Asaza-te pe spate, flexeaza genunchii si lipeste-ti talpile de pat. Apoi, intinde bratele pe langa corp si sprijina-te pe ele pentru a ridica bazinul sub forma unui pod. Ea trebuie sa se aseze deasupra ta ca si cand ar sta pe scaun, astfel incat sa o poti privi din profil. Daca s-a asezat pe partea ta dreapta, isi va pozitiona piciorul stang intre picioarele tale si invers. Daca, de exemplu, s-a asezat pe partea stanga, ridica-ti piciorul stang, pentru ca ea sa il poata sustine in timp ce se misca.

3. Roaba

Aveti nevoie de un scaun sau de un fotoliu mai inalt. Stai pe spate, sprijinindu-ti partea superioara a corpului pe fotoliu. Departeaza usor picioarele si flexeaza genunchii ca si cum ai incerca sa ii aduci la piept. Partenera ta trebuie sa se aseze cu spatele la tine si sa aiba genunchii usor indoiti, pentru ca tu sa o poti penetra. Se va misca in timp ce isi pozitioneaza bratele pe zonele tale tibiale.

Citeste si:
Tehnici sexuale de rupt gura... targului
Tehnici sexuale de rupt...

4. Fluturele

Este o pozitie destul de dificila pentru partenera ta, avand in vedere ca trebuie sa stea cu capul in jos si sa se sprijine pe brate. Trebuie sa te asezi in genunchi pe marginea patului, iar ea sa stea intinsa pe podea, fie cu fata in jos, fie pe spate, in timp ce tu ii ridici picioarele, pozitionandu-le de o parte si de alta a bazinului tau.

5. 44

Excelenta pentru sex oral, aceasta pozitie o va chinui tot pe partenera ta mai mult, insa efortul cu siguranta merita facut. Daca "foarfecele" era a doua cea mai sexy pozitie, "44" ocupa primul loc in top. De ce se numeste asa? Pentru ca pozitia corpurilor voastre trebuie sa simuleze aceasta cifra. Cum? Tu te asezi pe marginea patului ca si cum ai sta pe scaun, cu genunchii usor departati. Ea sta deasupra ta in acelasi fel, doar ca picioarele sunt orientate in sus, iar fata este indreptata spre zona ta genitala. Este un fel de "69" pe verticala, doar ca mai putin "riscant". In cazul in care ti-am deschis apetitul pentru sex acrobatic, lasa inhibitiile deoparte si exerseaza!

Citeste si:
Tehnici sexuale de rupt gura... targului
Tehnici sexuale de rupt...

Articol de Mihnea

Click pentru a citi articole asemanatoare pe YUPPY:

1. Sex in locuri publice
2. Pozitia sexuala perfecta
3. Cum stai la oral?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.