Cele mai tari tehnici sexuale, despre care nu stiai ca exista.

Arabian Goggles

Desi ar fi placut pentru ea sa vada ce i se intampla in timp ce face sex cu tine, i-ai putea face o surpriza... Pentru asta s-a inventat aceasta practica sexuala care presupune sa acoperi ochii partenerei tale cu testiculele. Doar sa nu strigi "Surprise!" in timp ce o sufoci cu fesele...

Carpet Cleaner

Cea mai buna metoda pentru a-ti "umili" partenera... din dragoste. Pozitia se descrie astfel: in timp ce o penetrezi in styl "doggy", ii ridici soldurile si o pozitionezi astfel incat sa poata sta cu fata lipita de podea.

Glory Holes

Daca iti place riscul, incearca asta: faci o gaura intr-un perete si iti introduci penisul, pentru a ti se face sex oral de pe partea cealalta. Este recomandat sa nu faci asta decat in cazul in care cunosti de fiecare data persoana din spatele paravanului.

Hotdog In A Hallway

Avand in vedere ca aceasta "tehnica" presupune sa faci sex fara a atinge peretii vaginului prea larg al partenerei, pare ca ai avantajul de a putea folosi orice pe post de vagin. La urma urmei, e ca si cum ai face sex cu aerul si din cand in cand mai intampini cate un obstacol.

Jedi Mind Trick

Super metoda de a-ti satisface partenera: in timp ce i-o tragi, strigi continuu "Nu ti-o trag!". Un fel de efect Placebo sau 'faza de negare'...

Juanita Special Bean Dip

Altfel de inghetata asortata: ii stimulezi vaginul, anusul si primesti sex oral in aceeasi partida de sex.

Kabbazah Sex

O alta denumire pentru sexul tantric. Barbatul este pasiv, femeia activa.

Lucky Pierre

Norocosul Pierre are parte de sex din toate unghiurile. Desigur, este vorba despre sex in grup, iar el, "Pierre", trebuie sa se aseze astfel incat sa poata penetra in timp ce este penetrat.

Citeste si:
Cele mai bune pozitii in care ea conduce
Cele mai bune pozitii in care...

Monroe Transfer

Excitant sau mai degraba bizar? Partenerii isi unesc anusurile prin intermediul unui tub si fac schimb de materii fecale pentru a-si intensifica placerea in timpul actului sexual.

Pig Roast

Imagineaza-ti un porc la protap in versiune erotica si vei obtine imaginea unei femei care face sex oral unui barbat in timp ce este penetrata din spate de alt barbat. Ar fi culmea sa se si roteasca la 360 de grade... deci, nu!

Rusty Trombone

Ea isi foloseste limba pentru a stimula anusul partenerului ei, in timp ce il masturbeaza.

Tea Bagging

Este un sinonim pentru sexul oral, cu mentiunea ca tu iti folosesti testiculele pe post de... pliculet cu ceai: le cobori usor in "ceainicul" ei bucal.

The Bronco

Alta super metoda de a-ti "umili" partenera... din dragoste: in timp ce o faceti in stil "doggy", o strangi de sani si strigi numele altei femei.

Citeste si:
SOS: Fractura de penis!
SOS: Fractura de penis!

The Canine Special

Specialitate canina, la propriu. Trebuie doar sa iti ungi penisul cu unt de arahide si sa-ti chemi cainele... la masa.

Woody Woodpecker

Ciocanitoarea Woody esti chiar tu, cand ii lovesti fruntea cu penisul in timp ce ea iti stimuleaza testiculele.

Zombie Mask

Masca ideala pentru ridurile fine din jurul ochilor ei? Ejaculeaza-i pe pleoape ei si priveste cum lichidul i se prelinge pe fata.

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.