Cererile in casatorie pot fi unele romantice, asa cum observam uneori in clipurile virale din online, sau nu. Se intampla sa intervina refuzuri sau intregul eveniment sa fie unul simpatic. Una dintre cele mai recente astfel de propuneri s-a remarcat prin modul in care barbatul a ales sa ofere inelul de logodna alesei lui.


Dennis Brown a decis ca atunci cand ii ofera inelul de logodna viitoarei sale sotii sa faca din aceasta cerere in casatorie un moment memorabil. Asa ca a optat pentru o abordare diferita. Barbatul a ingenuncheat in fata prietenei sale si i-a cerut sa ii devina sotie, dar nu cu inel. Ci cu mai multe.

Ceea ce a surprins, asa cum se observa si in pozele postate de fotograful prezent la eveniment, este faptul ca Dennis i-a oferit iubitei sale sase inele de logodna dintre care sa aleaga unul, scrie Elitereaders.

Cererea in casatorie a avut loc in Miami, Florida, la Riverside Wharf. Dennis si-a intampinat la intrare logodnica cu o scrisoare: "Astazi, in aceasta zi, am placerea de a-ti pune un zambet pe buze pe parcursul intregii zile. Pentru ca nu este un cadou mai mare la care m-as putea gandi. O femeie a carei inima este plina de dragoste si devotament pentru mine, o femeie a carei loialitate pentru toti cei pe care ii iubeste nu are egal, o femeie a carei generozitate si bunavointa de a-i ajuta pe ceilalti nu cunoaste limite."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.