Sunt sexy, te sfideaza de pe cele mai trendy tocuri si... sunt atat de imprevizibile incat iti va fi imposibil sa observi din prima ca te imbeti cu apa rece.

Sunt sexy, te sfideaza de pe cele mai trendy tocuri si... sunt atat de imprevizibile incat iti va fi imposibil sa observi din prima ca te imbeti cu apa rece. Calea spre partenera ideala este intesata de "obstacole" feminine ispititoare, pe care insa trebuie sa le depasesti rapid daca vrei sa iti continui drumul cu bine. De ce si pe cine trebuie sa eviti cand vine vorba despre relatii?

1. Geloasa (tipul Jennifer Aniston)

Este genul de femeie care din cand in cand are noroc cu carul, dar strica totul prin felul ei de a fi. Aparent, e perfecta: sexy, sociabila, isteata, are simtul umorului, toate acestea pana in momentul in care simte ca pierde controlul asupra relatiei cu tine. Daca la inceput te surprinde cu un CV bine pus la punct, vei afla treptat ca in spatele imaginii de care te-ai indragostiti zace o fiinta seaca, fericita ca a avut norocul de a nu fi singura. Isi invidiaza rivalele care par sa iti dea tarcoale si este predispusa la crize de gelozie, insotite de gesturi pe care adesea nu le poate controla...

De ce nu puteti fi impreuna?
Pentru ca cel mai probabil veti ajunge sa va razboiti asemenea cuplului Jolie - Pitt in "Mr. and Mrs. Smith".

2. Bomba sexy (tipul Pamela Anderson)

Rade la toate glumele neinspirate pe care le faci, vorbeste despre orice fara sa spuna mai nimic si intotdeauna arata ca scoasa din cutie, dar nu pentru ca ar stii ce inseamna cu adevarat eleganta si rafinamentul, ci pentru ca ii place sa sclipeasca (la propriu) ori de cate ori are ocazia. Ea ar ranji si atunci cand fulgera, in ideea ca cineva ar putea sa ii faca poze. Cu toate acestea, se poate dovedi "utila", pentru ca in pat se comporta asemenea unei feline salbatice. Este dispusa sa faca sex oriunde, oricand, oricat si... nu se limiteaza doar la experientele cu tine. In general este unul dintre cele mai atractive accesorii pe care le poti avea. Ai grija, bomba sexy este "programata" sa explodeze pentru a-ti distruge bugetul...

De ce nu puteti fi impreuna? Nu este genul de femeie care s-ar putea imprieteni cu mama ta, dupa ce a acceptat bucuroasa sa va asezati la casa voastra si sa discutati serios in privinta intemeierii unei familii.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

3. Mimoza bogata (tipul Paris Hilton)

Daca ii spui ca banii nu aduc fericirea, iti poti lua adio de la ea! De obicei se lauda ca munceste mult si ca se implica intr-o sumedenie de activitati inedite, cand tot ce stie sa faca este sa cheltuie banii agonisiti de parintii / bunicii / strabunicii ei. Probabil ca o vei intalni in cluburile "de fite" sau in magazinele cu renume, de unde iti va atrage fara indoiala atentia prin alura de superstar pe care o afiseaza constant. Nu iti va trebui mult sa descoperi ca din dorinta de a atinge culmea luxului in ceea ce priveste stilul de viata, va incerca sa te cumpere si pe tine, cu tot cu ceea ce probabil simti pentru ea.

De ce nu puteti fi impreuna?
Pentru ca fitele ei pur si simplu te coplesesc. Mimoza este facuta pentru distractie si relatii pasagere. Ea oricum nu invata nimic din gama larga de experiente prin care isi permite sa treaca.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

4. Ratata (tipul Britney Spears)

Daca a avut vreodata o cariera, fara indoiala s-a dus de rapa. Daca a avut vreodata o relatie sau a fost casatorita, cu sguranta a pierdut totul. Foarte imprevizibila si superficiala, ea este ultima persoana in care poti avea incredere. Cand trece prin momente grele, clacheaza usor si are tendinta sa devina o povara pentru cei despre care considera ca ar trebui sa o ajute intotdeauna cand are nevoie. Fiind dependenta de tine din multe puncte de vedere, proabil ca va ameninta cu sinuciderea in cazul in care ii spui ca vrei sa te desparti de ea.

De ce nu puteti fi impreuna? Pentru ca nu poti spera sa te iubeasca atat timp cat are o problema cu sine.

5. Psihopata (tipul Courtney Love)

Din momentul in care ai ghinionul sa o intalnesti, trebui sa stii ca te pandesc o multime de pericole. Ea este un fel de bomba cu ceas, ceea ce insemna ca la un moment dat viata unuia dintre voi sau a amandurora va fi in pericol. Te va seduce imediat prin atitudinea misterioasa in stil Angelina Jolie si prin pofta nestavilita de viata. Totul va fi bine pana in ziua in care uita sa isi ia medicamentele si incepe sa se comporte cel putin bizar. Probabil ca va indrepta pistolul spre tine sau te va provoca la o cursa de masini pe o ruta montana. Asta in cazul in care nu o convingi dinainte sa se interneze la o clinica de dezintoxicare.

Citeste si:
Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei. Îi cere să nu mai facă uz...
Britney Spears, „la cuțite”...

De ce nu puteti fin impreuna? Pentru ca nu ai ganduri sinucigase si nu esti nici criminal.

Articol de Qwerty



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.