Impacarea cu fosta depinde foarte mult de motivele despartirii. Cum o recuceresti?

Impacarea cu fosta depinde foarte mult de motivele despartirii. Cum o recuceresti?

Ultima ta relatie de cuplu a fost atat de frumoasa incat ai ajuns sa o iubesti pe cea cu care acum nu mai esti impreuna. Desi nu elimini posibilitatea de a cunoaste alte femei, gandul iti zboara la fosta atunci cand te astepti mai putin si nu excluzi nici varianta impacarii. Insa pentru a relua relatia, trebuie sa poti lasa in urma toate neplacerile care au dus la despartire.

1. Dispari din viata ei... temporar

E clar ca dupa despartire fiecare dintre voi are nevoie de timp si spatiu pentru a-si pune gandurile in ordine si a decide ce va face mai departe. Ar fi bine ca pentru o perioada sa te faci nevazut si sa o lasi sa se intrebe unde esti, ce mai faci etc. Daca despartirea s-a produs mai mult din vina ta, esti cu atat mai indreptatit sa ii acorzi timp, pentru a se calma. Desi ar putea fi foarte trista din cauza ta, ea stie ca nu i-ai face rau in mod intentionat. In plus, momentele frumoase petrecute alaturi de tine ii vor ramane mereu in minte, ceea ce reprezinta un avantaj pentru tine.

2. Nu uita de zilele importante

Spune-i "La multi ani" de ziua ei, trimite-i o felicitare de Sarbatori, chiar daca nu mai sunteti impreuna, pentru ca fara indoiala va conta. Chiar daca are multi prieteni care o suna sau ii transmit mesaje, s-ar putea ca singura urare pe care o asteapta in mod deosebit sa fie a ta.

3. Iesi in oras cu prietenii si asigura-te ca afla

Petrece-ti timpul cu prietenii si nu ii da de inteles ca esti deprimat dupa despartire. Incearca sa ii stranesti putin gelozia, dar evita flirturile cu alte femei. Probabil ca si ea va incerca sa isi ocupe timpul cu diverse activitati, pentru a nu se mai gandi la relatia voastra, dar exista putine sanse sa se intalneasca cu alt barbat. Daca "intamplarea" face sa fiti amandoi invitati in oras de prieteni comuni, accepta, dar scuza-te si pleaca mai devreme. Cu siguranta se va intreba unde mergi.

Citeste si:
O fosta fabrica de ciment...
O fosta fabrica de ciment...

4. Cauta pretexte sa va intalniti

Chiar daca nu se intampla zilnic sau saptamanl, ar fi frumos sa o suni din cand in cand si sa o saluti. Incearca sa afli cum si unde isi petrece timpul, pentru a sti unde o gasesti cand vrei sa te intalnesti cu ea din "intamplare".

5. Apropie-te de ea si apoi respinge-o subtil

Oamenilor le place sa alerge dupa ceea ce nu pot obtine. In cazul in care vorbim de fosti parteneri, deci de doua persoane care isi cunosc obiceiurile, punctele slabe, caracterul in general, este putin probabil sa mai gaseasca ceva surprinzator unul la celalalt dupa despartire. Trebuie sa adopti o noua atitudine pentru a-i atrage atentia si, chiar daca a o face geloasa nu este tocmai laudabil, ramane poate singurul mare avantaj pe care il ai. Cand te intalnesti cu ea, fii prietenos, atinge-i din cand in cand spatele si mainile in timp ce vorbiti, zambeste, dar nu prea mult, iar in momentul in care iti raspunde la gesturile de afectiune, retrage-te si fii putin mai distant. Ideea este ca ea sa te caute pe tine.

Citeste si:
Traim intr-o tara frumoasa: Sibiu, fosta capitala culturala a Europei
Traim intr-o tara frumoasa:...

6. Fii diplomat si rabdator

Daca v-ati despartit mai mult din vina ta, nu initia anumite gesturi fara sa te asiguri ca ea va avea reactii pozitive. Trebuie sa fii constient ca iti va fi greu sa mentii legatura cu ea, dar nu imposibil! Mai intai trebuie sa ii demonstrezi ca s-a inselat crezand ca nu te caracterizeaza bunul simt, de exemplu. Nu ii transmite mesaje nepoliticoase si fii tolerant in cazul in care va incerca sa se "razbune" prin diverse metode. Rabdarea ar trebui sa fie una dintre armele tale secrete.

7. Asigura-te ca arati impecabil

Nu pierde din vedere propriul aspect, pentru ca imaginea este importanta si va fi si in momentul in care va veti intalni dupa cateva luni de la despartire. Trebuie sa faci impresie in primul rand prin faptul ca nu arati ca si cum despartirea a avut impact negativ asupra ta. Mergi la sala, upgradeaza-ti garderoba si... priveste inainte.

Citeste si:
Cum sa o uiti pe fosta
Cum sa o uiti pe fosta

Motive pentru care nu ar trebui sa te impaci cu fosta:

- ratezi sansa de a cunoaste o femeie cu care ai putea avea o relatie reusita
- te-a inselat
- motivele desprtirii voastre sunt mai dureroase decat este impacarea satisfacatoare
- sunt sanse sa repetati greselile din trecut
- reactualizezi amintiri neplacute despre relatie
- amandoi v-ati schimbat si s-ar putea sa nu mai fiti compatibili

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.