Trebuie stabilit de la bun inceput ca, din punct de vedere al �inselatului�, femeile se impart in doua categorii: cele care inseala si cele care nu. Ar mai mai fi o a treia categorie, undeva intre primele doua, care include femeile ce si-ar dori sa se intalneasca cu alti barbati, dar nu o fac din principii morale, dar si femeile care inseala pentru a se razbuna.

Trebuie stabilit de la bun inceput ca, in privinta �inselatului�, femeile se impart in doua categorii: cele care inseala si cele care nu. Ar mai fi o a treia categorie, undeva intre primele doua, care include femeile ce si-ar dori sa se intalneasca cu alti barbati, dar nu o fac din principii morale, dar si femeile care inseala pentru a se razbuna. Acesta ultima varianta este poate cea mai ispititoare, desi este bine stiut ca razbunarea este arma prostului, dar tot despre ea se poate spune ca este dulce ca ambrozia. Odata ce te simti razbunat, gasesti motivul pentru a ierta si a merge mai departe.

Privind din alt unghi trebuie mentionat ca acesta metoda a razbunarii si iertarii nu se poate aplica si in cazul in care in relatia in cauza sunt implicate sentimente ceva mai complicate� cum ar fi iubirea.

Atunci cand ne indragostim, toate femeile facem parte din cea de-a doua categorie: cele careNU inseala. Tocmai de aceea gasim atat de greu de inteles cum puteti afirma ca ne iubiti, dar in acelasi timp ne inselati.

Retail jobs

Scuze precum curiozitatea sau �nevoia de altceva� sunt extra-folosite, dar total inutile. In aceeasi categorie intra si celebrul �simteam nevoia unei femei, iar tu nu erai aproape�, frecvent intalnit in randul barbatilor care calatoresc mult. Daca adaugati si un �mi-am imaginat ca eram cu tine� obtineti reteta ideala pentru o pereche de papuci pufosi.

A insela sau a nu insela?Cum vom reactiona noi la scuzele voastre?

Uneori va iertam� ne simtim �proaste� si �folosite�, dar teama de necunoscut, de singuratate frecvent camuflata sub o falsa iubire ne determina sa va iertam. In realitate, nimic nu va mai fi vreodata la fel. Ne prefacem ca digeram fiecare minciuna si acceptam scuzele. Cel mai dificil de suportat este celebrul �Sunt barbat! Tu nu poti intelege!�. Va rog, eliminati din vocabular acesta expresie!

Citeste si:
Infidelitatea... descifrata
Infidelitatea... descifrata

Alteori, orgoliul este mai puternic si nu ne da pace. Atunci nu luam in considerare posibilitatea iertarii. Am invatat si noi, femeile (e drept, ceva mai greu), sa fim orgolioase si am invatat sa va citim fiecare minciuna. Poate ca este mai bine, pentru ca in final se ajunge la acelasi rezultat.

Trecand peste accentul feminist si excesul de zel cu care am scris acest articol (fiecare femeie este pornita impotriva barbatilor cand vine vorba de �a insela�), astept cu nerabdare comentariile voastre in speranta ca voi intelege o data pentru totdeauna de ce este predispusa specia masculina sa insele.

Pentru a nu intalni asemenea justificari am sa va asigur ca nu se gaseste in codul genetic masculin o gena care sa codifice �minciuna�, nici nu suntem intr-o situatie de criza mondiala in care sa fim nevoiti sa perpetuam specia cu orice pret; Biblia nu indeamna la adulter; nu a fost votata raspandirea religiei musulmane (prin urmare sunteti in continuare nevoiti sa va multumiti cu o singura nevasta) si, pentru Dumnezeu! nu suntem chiar atat de naive incat sa nu observam atunci cand ne ascundeti ceva. Si da! Exista instinct feminin! Si nu am uitat sa il folosim!

Citeste si:
Cum sa fii infidel si sa-ti mearga
Cum sa fii infidel si sa-ti...

Pentru a raspunde la intrebarea din titlu� A insela sau a nu insela? Eu cred ca in primul rand trebuie sa va puneti problema cat sunteti dispusi sa riscati. Daca aveti ghinionul sa dati peste o femeie trecuta prin viata (mai mult sau mai putin), ea va va �mirosi� imediat minciuna si va va rasplati cu deja celebrii (in continuare) pufosii papuci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.