Ce sa faci sa nu te prinda ca o inseli.

Infidelitatea se poate depista mai greu sau mai usor in functie de abilitatile infidelului de a se ascunde. Desi nu iti este recomandat sa o faci, daca totusi o faci, fa-o ca la carte si ai grija sa nu fii descoperit.

1. Intalneste-te cu ea departe de ochii cunoscutilor

Evident ca cea mai buna modalitate de a-ti ascunde infidelitatea este sa te ascunzi tu insuti. Asta inseamna sa nu iti expui noua achizitie prietenilor, colegilor de serviciu, amicilor iubitei tale etc. Intalniti-va departe de zona in care locuiesti sau locuieste partenera ta si evitati sa deveniti romantici in public. Cel mai important, evita localurile pe care le frecventezi cu iubita ta sau in care ai putea da nas in nas cu amicii ei.

2. Nu te lauda!

"Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost. El isi argumenteaza lipsa - a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului ei si, dintre toti, 8 ii confirma ca sotul ei a dormit la ei. Ceilalti doi insista ca inca se afla acolo.

Daca ai asemenea prieteni, bafta ta. Daca nu, tine-ti gura si nu te lauda ca ti-o tragi cu altele cand prietena ta nu se uita... Nu stii niciodata cine te-ar putea da de gol, fie si din neatentie.

3. Fii atent la detalii

Exista cateva amanunte esentiale care ti-ar putea trada infidelitatea. Este foarte important sa stergi urmele pe care le-ar putea lasa amanta ta. Dintre acestea amintim petele de ruj de pe camasa ta, firele de par suspect de diferite de cele ale partenerei tale, mirosul parfumului strain de pe hainele tale, lenjeria intima incriminatorie de sub perna si, mai presus de toate, nu permite amantei sa iti lase semne ale iubirii interzise pe corp - zgarieturi, muscaturi, vanatai...

4. Asigura-te ca cele doua femei din viata ta nu se vor cunoaste niciodata

Pentru ca tot ai intrat in joc si singurul tau gand este sa iti ascunzi infidelitatea, cere-i amantei tale inca de la inceput sa fie discreta si sa nu te caute in momentele in care ai putea fi alaturi de partenera ta. De asemenea, este indicat sa nu ii dai prea multe detalii despre tine si femeia cu care ai o relatie stabila, pentru a evita anumite neplaceri in cazul in care ar fi tentata sa se razbune in momentul in care o vei parasi.

5. Pari gelos

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

Daca te arati preocupat de relatiile ei amicale cu diversi barbati care ii dau tarcoale, ii vei da de inteles ca esti 100% implicat in relatia de cuplu, ca o iubesti si ca te temi sa nu fii inselat. Nu o ignora cand incearca sa iti vorbeasca despre ceea ce o nemultumeste sau o face fericita si nu ii taia ratia de sex. Lipsa activitatii sexuale si dezinteresul tau fata de timpul petrecut cu ea ar putea fi primele semne care sa o puna pe ganduri vizavi de onestitatea ta.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.