Yuppy 7 Aprilie 2015 15:00
Unii dintre cei mai de succes creatori de continut de pe YouTube Romania si-au unit fortele si lanseaza propriul lor imn: "O facem pentru voi". Puteti asculta piesa si urmari videoclipul ei mai jos.

Chiar daca in trecut au existat colaborari intre vloggeri, piesa "O facem pentru voi este prima colaborare de acest gen din Romania, iar ideea ii apartine lui Anne-Marie Chelariu. In videoclip, Mikey Hash, Tequila (Bianca Adam), Zmenta (Mihai Taranu), Sector 7, Tudi Popa, Laura Musuroaea si Anne Marie Chelariu (Vlogul de Marti) sunt membrii unei trupe care sustine un concert de prezentare, iar invitatul special este Marius Moga.

Melodia este compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Marius Moga, Ionut "Yogi" Vasilache, Madalin Rosioru, alaturi de Anne-Marie Chelariu, Mihai Taranu, Mihai Holhos, Tudor Popa si Andrei Ciobanu, iar videoclipul este regizat de Monday Media. Fiecare vlogger a compus versurile pe care le interpreteaza si incearca sa transmita esenta continutului de pe canalul sau de YouTube.

Cu milioane de vizualizari si sute de mii de abonati pe YouTube, cei 7 vloggeri prezinta in fiecare zi materiale inedite. Piesa "O facem pentru voi a fost lansata concomitent pe canalele lor de YouTube, dar si pe cel al Cat Music.

Vloggerii care interpretează piesa "O facem pentru voi:

Laura Musuroaea
- 25.000 de abonati si aproape 4 milioane de vizualizari

Mikey Hash - 700.000 de abonati si aproape 90 milioane de vizualizari
Tequila (Bianca Adam) - Aproape jumatate de milion de abonati si 50 milioane de vizualizari
Sector 7 (Andrei Ciobanu) - Peste 100.000 de abonati si aproape 20 milioane de vizualizari

Anne-Marie Chelariu - Peste 16.000 de abonati si un milion de vizualizari

Tudi Popa
- Aproximativ 90.000 de abonati si peste 3 milioane de vizualizari

Mihai Zmenta - Aproape 500.000 de abonati si 50 milioane de vizualizari

Citeste si:
Dezbatere intensă pe Internet după reacția polițistului Marian...
Dezbatere intensă pe Internet...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.