Daca Jani are internet in salonul de spital, ii transmitem ca si in tara noastra draga sunt multi aerieni. Paradoxal, ei nu se hranesc numai cu aer, ci se indoapa haiduceste. Sunt aerieni insa cand vine vorba de politica...

In istoria ultimelor secole exista cateva cazuri incredibile, in care unii oameni au pretins ca au trait decenii bune fara sa manance sau sa bea nimic. Cand ne raportam la istorie, nu putem sa nu fim ca Toma necredinciosul. Trebuie sa vedem pentru a credea, pentru ca altii au avut prostul obicei de a scrie gresit istoria (recititi Top 10: Mituri din trecut ).

In mod normal, organismul uman rezista aproximativ 40 de zile fara mancare si numai 7 fara apa. Astfel, pe baze rationale, orice marturie referitoare la supravietuiri de luni intregi, ani sau chiar decenii cade rapid in utopic. Ne apropiem ori de sfera paranormalului, ori de cea a pacalelilor. A doua pare mai probabila. Cum Toma a trebuit sa vada, exista in zilele noastre un exemplu care cu siguranta poate fi vazut. El a facut deja inconjurul lumii. Il cheama Prahlad Jani, are 82 de ani si sustine ca nu mai mancat nimic si nu a mai baut apa de fix 70 de ani! Jani nu este omnivor, carnivor, vegetarian sau cum mai vreti. Este aerian de-a dreptul.

In realitate (realitatea indianului, care e cam pusa sub semnul intrebarii), omul spune ca primeste un elixir de la o zeita, acesta fiindu-i servit printr-o gaura din locuinta sa. De altceva nu are nevoie. Este Jani un iluminat? A atins detasarea suprema, hranindu-si ambalajul prin intermediul miezului pur spiritual? Se pare ca nimeni nu stie asta cu exactitate, insa curiosii s-au pus pe fapte mari. L-au bagat pe indian intr-o camera de spital, intr-un test de 15 zile. Este monitorizat nonstop. Au trezut deja sase zile si el nu a pus nimic in gura si nici nu a eliminat scaun sau urina. Nu exista niciun semn de deshidratare, de afectare musculara, neurologica sau cardiaca. Cruciale vor fi urmatoarele zile, in care se va demonstra daca Jani a pus la cale o farsa pentru a fi in centrul atentie sau daca intr-adevar spusele sale cu privire la impresionanta dieta sunt reale.

Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Daca Jani ar avea dreptate, el ar putea invata lumea despre cum sa consume mai putina hrana in caz de calamitati. Sau cum sa manance mai putin in orice situatie, acum ca hrana devine o problema globala. Apa la fel. Asteptam cu nerabdare vesti si promitem ca vom reveni cu noi detalii.

Daca Jani are internet in salonul de spital, ii transmitem ca si in tara noastra draga sunt multi aerieni. Paradoxal, ei nu se hranesc numai cu aer, ci se indoapa haiduceste. Sunt aerieni insa cand vine vorba de politica...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.