Evenimentul McHappy Day, ziua in care vedetele devin purtatoare ale mesajului Fundatiei Ronald McDonald va avea loc vineri, 21 noiembrie, intre orele 10:00 - 14:00, la restaurantul McDonalds din Piata Romana.

Evenimentul McHappy Day, ziua in care vedetele devin purtatoare ale mesajului Fundatiei Ronald McDonald va avea loc vineri, 21 noiembrie, intre orele 10:00 – 14:00, la restaurantul McDonald’s din Piata Romana.

Evenimentul umanitar are ca scop strangerea de fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald, in care vor putea fi cazati parintii ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung. Pana in prezent, Fundatia Ronald McDonald a construit 2 case, in Timisoara si Bucuresti, prin intermediul carora a ajutat peste 11,000 de familii.

McHappy Day este un eveniment gandit pentru intreaga familie, copiii pot veni sa se bucure de prezenta vedetelor, iar parintii pot afla mai multe despre casele Ronald McDonald care ofera ocazia familiilor sa fie alaturi de copiii lor si sa le asigure spijin pe parcusul tratamentului.

Retail jobs

In cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!” desfasurata in perioada 17 – 23 noiembrie, in fiecare dintre cele 67 restaurante McDonald’s din tara clientii, angajatii, partenerii companiei sunt incurajati sa doneze pentru cauza Fundatiei din acest an, construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

McDonald’s va dona cate un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut in perioada campaniei, totul pentru a strange suma necesara pentru cauza pentru care lupta in acest an.

Alte proiecte ale Fundatiei Ronald McDonald in Romania

Fundatia Ronald McDonald este principalul sustinator al celor doua case din Bucuresti si Timisoara si, in plus, ofera sprijin diferitelor initiative care ajuta copiii bolnavi si familiile acestora. Printre alte proiecte ale fundatiei se numara proiectul «Operation Smile», prin care o echipa internationala de chirurgi a operat gratuit peste 150 de copii cu malformatii faciale, infiintarea unei sectii de oncologie-hematologie pediatrica la Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures, construirea unui lift in Spitalul de copii Louis Turcanu din Timisoara care sa faciliteze accesul copiilor operati la etajele superioare, dotarea Spitalului pentru Copiii Grigore Alexandrescu cu echipamente medicale performante de imagistica, cel mai important fiind un computer tomograf performant care ajuta la diagnosticarea corecta a peste 3000 de copii anual.

Citeste si:
De McHappy Day, prietenii...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.