Încă de la înființarea sa, Fundația pentru Copii Ronald McDonald susține îngrijirea centrată pe familie și luptă pentru crearea unei lumi în care copiii au acces la servicii medicale de calitate, iar familiile lor rămân permanent alături de micuți, implicându-se într-un mod activ și fiind prezenți constant în îngrijirea lor.

Acest lucru este posibil în România în cele trei Case Ronald McDonald pe care Fundația le-a înființat și pe care le administrează în incinta spitalelor de pediatrie din București, Iași și Timișoara. Aici, de-a lungul timpului, Fundația a găzduit mii de părinți ai căror copii sunt spitalizați pentru tratamente medicale.

Pentru a susține activitatea Caselor Ronald McDonald și a ține familiile aproape în cele mai vulnerabile momente, McDonald’s în România, partener de misiune al Fundației, aduce în atenția tuturor celor care vor să facă bine o nouă ediție a Campaniei de donații McHappy Day.

Campania are loc în perioada 21-27 noiembrie în toate restaurantele McDonald’s din țară sub mesajul #OferăTimp, pentru a dărui timp prețios familiilor care au nevoie de o „casă departe de casă” – un loc unde să beneficieze de o masă caldă, de un pat confortabil și consiliere, dar mai ales de TIMP petrecut alături de copiii lor internați. Astfel, orice donație oferă timp prețios părinților din Casele Ronald McDonald, pentru a-l petrece alături de copii, pe durata tratamentelor pe care micuții le urmează.

Retail jobs

Cei care doresc să contribuie o pot face printr-o donație în numerar sau cu cardul bancar la casele de marcat McDonald’s sau folosind cutiile speciale, amplasate în restaurante. Un alt mecanism disponibil clienților și tuturor celor care doresc să doneze este via SMS, prin trimiterea unui mesaj cu textul FAMILIE la 8845, activând o donație lunară în valoare de 2 euro, sau printr-o donație online, accesând pagina www.rmhc.ro/doneaza. Mai mult, McDonald’s redirecționează 1 leu din valoarea fiecărui Happy Meal vândut în restaurantele sale pe toată durata campaniei.

Toate fondurile strânse în cadrul campaniei McHappy Day vor fi folosite de Fundația pentru Copii Ronald McDonald pentru a asigura în continuare nopți de cazare, mese calde și consiliere psihologică părinților care sunt cazați în cele trei Case Ronald McDonald din România.

Citeste si:
Au trecut trei ani de la moartea mamei Lorei. Mesajul dureros...
Au trecut trei ani de la...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.