Internetul este un loc magic, plin de cele mai dragalase pisicute de pe planeta, bebelusi adorabili, clipuri haioase si citate intelepte despre viata. Nu este de mirare ca nu vrei sa il parasesti niciodata.

Nici nu te-ai trezit bine si deja citesti tweet-uri pseudo-profunde. Ti-ai verificat mailul de trei ori, te-ai pus la zi cu tot ce s-a mai postat pe Facebook, ai urcat o poza pe Instagram, iar Tumblr-ul nu mai are nimic nou pentru tine si toate inainte sa apui sa iti termini micul dejun. Iti suna cumva cunoscut? Atunci, prietene, bine ai venit in comunitatea celor dependenti de internet. Eu voi fi ghidul tau.

10 semne ca petreci prea mult timp pe internet

1. Esti online mereu. Si cand spun mereu, vreau sa spun MEREU! Chiar si in cele mai nepotrivite momente, tu esti cu nasul intr-un browser sau intr-o retea social media.

Foto: wonderfulworldofwebdesign.tumblr.com

2. Devii nervos atunci cand ajungi intr-un loc fara WI-FI

Sursa: pandawhale.com

3. Serios acum! Suntem in 2013! Cum mai pot exista locuri fara conexiune la minunata lumea Web?

Sursa: ladygagasreactions.tumblr.com

4. Cam asta este reactia ta atunci cand intalnesti o persoana care nu are Facebook. Nu poti sa intelegi cum de inca mai exista astfel de oameni!

Sursa: gifsforum.com

5. Ti se intampla deseori sa faci o referinta la un meme pe care l-ai vazut si nimeni sa nu priceapa despre ce vorbesti

Sursa: reblogy.com

6. Iti stii numarul cardului pe de rost pentru faci toate platile online. Daca s-ar putea, ti-ai cumpara si mancare tot de pe Internet

Sursa: thefrisky.com

7. Ti se intampla sa izbucnesti in ras din senin atunci cand iti amintesti un clip amuzant pe care l-ai vazut

Sursa: thats-what-im-here-for-boys.tumblr.com

8. Ai trimis macar odata mesaj pe Facebook unei persoane care se afla in aceeasi incapere cu tine, poate chiar pe scaunul alaturat

Sursa: lahc.edu

9. Iti verifici compulsiv telefonul

Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...

Sursa: twodumbgirls.tumblr.com

10. Practic, cele mai mari temeri ale tale sunt: un ecran albastru, un incarcator pierdut si "No Internet connection found"

Sursa: pandawhale.com

Foto main: hacker tastand sursa Shutterstock


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.