Chiar daca momentan nu este anuntat oficial, pe internet circula numeroase zvonuri despre cel mai hot telefon LG, care urmeaza sa fie lansat de operatorul AllTel!

Chiar daca momentan nu este anuntat oficial, pe internet circula numeroase zvonuri despre cel mai hot telefon LG, care urmeaza sa fie lansat de operatorul AllTel!

LG Glimmer este un slider excelent finisat, atat la exterior cat si la interior. Un display touchscreen de 2.8 inch si 400 x 240 pixeli afiseaza o tastatura virtuala, astfel ca utilizatorul poate sa vorbeasca la telefon fara sa foloseasca tastele alfanumerice!

In caz contrar, sliderul pune la dispozitie o tastatura metalica asemanatoare cu cea prezenta la Motorola V3. Interesante sunt tastele de preluare si terminare a apelului, care nu mai au simple telefoane desenate in rosu si verde, ci inscriptii "TALK" si "END"!

Glimmer suporta CDMA 800/1900 si transmisii rapide de date prin EVDO. Din pacate HSDPA lipseste. La capitolul conectivitate amintim Bluetooth 2.0 si USB.

Memoria interna este de 128 MB, un card microSD de 4 GB fiind inclus in aparat pentru un spatiu mai mult decat decent. LG a introdus acest card deoarece Glimmer poseda un player audio performant, cu suport pentru MP3, WMA, AAC si AAC+, playback in background, manager de playlist, egalizator configurabil si sunet stereo wireless prin Bluetooth.

O camera foto de 2 Mpx cu autofocus, blit si oglinda este suficienta pentru poze realizate ocazional. Pozele pot avea maxim 1600 x 1200 pixeli, exista un zoom optic 5X si posibilitate de inregistrare video la 320 x 240 pixeli.

Acumulatorul de 800 mAh ii confera o autonomie de 3 ore si 30 minute in vorbire si pana la 7 zile in standby. Nu se cunosc detalii despre data oficiala de lansare sau pretul la care va fi disponibil.

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro

Citeste si ale articole pe PLUGIN:

Citeste si:
De ce nu este bine să folosești alarma telefonului pentru a te...
De ce nu este bine să...

1. VIDEO: Ce au construit geniile de la MIT?
2. Sony Cyber-shot W300: Eleganta robusta
3. Sub lupa: Ultraportabil Sony VAIO VGN-SZ791N


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.