Invata in fiecare zi ceva nou cu ajutorul acestor aplicatii

1. Daily Art

Daily Art iti prezinta in fiecare zi cate o opera de arta, impreuna cu date despre artist, semnficatie si alte informatii relevante. Informatiile le poti salva in telefon pentru a le folosi mai tarziu ca sa castigi un joc de Trivia.

Aplicatie valabila pentru iOS si Android

2. Exoplanets

Exoplanets este un catalog interactive cu toate planetele din afara sistemului solar cunoscute pana acum omului. Aplicatia a fost realizata de un astrofizician si este updatata ori de cate ori o noua planeta este gasita.

Aplicatie valabila pentru iOS. O versiune similara poate fi gasita si pe Android, doar ca sub denumirea de Exoplanet Explorer

Foto: smartphone sursa Shutterstock.com

3. Duolingo

Iata o aplicatie extreme de utila pentru cei care vor sa invete o limba noua. Interactive si usor de folosit, Duolingo poate fi folosita de cei care vor sa invete limbile spaniola, franceza, germana, portugheza, italiana, olandeza, daneza sau engleza.

Retail jobs

Aplicatia este valabila pentru iOs si Android

4. WolframAlpha

WolframAlpha este genul de aplicatie care iti va raspunde la cele mai bizarre curiozitati stiintifice. Poti pune tot soiul de intrebari, ca de exemplu – unde se afla un anumit satelit pe orbita sau la ce or ava avea loc refluxul intr-o anumita zona.

Aplicatia este valabila pentru iOS si Android.

5. Night Sky

Night Sky este aplicatia perfecta pentru ce interesati de astrologie. Aplicatia contine o harta exhaustive a cerului, cu toate planetele si constelatiile cunoscute, precum si pozitia acestora in relatie cu pozitia ta.

Aplicatia este valabila pentru iOS si Android

6. Google Earth

Sunt convinsa ca Google Earth nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aplicatia este gratuita si contine imagini 3D ale strazilor, cladirilor sau peisajelor.

Aplicatia este valabila pentru iOS si Android.

Citeste si:
5 aplicații mobile care sunt utile dacă ești șofer
5 aplicații mobile care sunt...

7. Birdsnap

Dezvoltata de oamenii de stiinta de la Universitatea Columbia si Universitatea Maryland, Birdsnap este o aplicatie cu ajutorul carei poti identifica diferite specii de pasari. Tot ce trebuie sa faci este sa fotografieze pasarea respective sis a urci imaginea in aplicatie.

Aplicatia este valabila pentru iOS.

Foto main: aplicatie smartphone sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.