Nu cu mult timp in urma, citisem o anecdota: 'Tatal lui Ben merge in fiecare zi jumatate de ora pe jos pentru a economisi 10 dolari. Ben cheltuie in fiecare zi 10 dolari pentru a economisi jumatate de ora.' Este o anecdota care spune foarte multe despre cum percepe aceasta generatie timpul, despre ce resursa pretioasa a devenit pentru tinerii care isi petrec cea mai mare parte a timpului muncind pentru a construi un viitor mai bun pentru ei, pentru copiii lor, pentru lumea in care traiesc.

Ar fi minunat daca ar exista un buton magic care, odata apasat, sa ne ajute sa ne organizam mai bine si sa ne impartim timpul mai cu cap. Probabil ca exista dar, cu atata munca pe cap, cine are timp sa il caute?

Eh, bine, cei de la Mashable au realizat o lista cu 5 aplicatii care te vor ajuta sa faci mai multe in mai putine ore si, prin urmare, sa economisesti timp.

1. Circa

Pentru cei care vor sa fie la zi cu ceea ce se intampla in lume, dar nu au timp sa rasfoiasca paginile virtuale a zeci de publicatii, Circa este aplicatia salvatoare. Valabila atat pentru iPhone si Android, Circa sorteaza prin zecile de mii de informatii si alege, in baza unor criterii alese de tine, stirile care te intereseaza.

Circa este singura aplicatie care permite utilizatorilor sa urmareasca povestile care ii intereseaza si sa fie la zi cu cele mai noi noutati.

Aplicatia este downloadata aici

2. Brewster

Daca vi s-a intamplat sa pierdeti timp pretios cautand o informatie anume prin mailuri si mesaje, atunci Brewster va deveni cel mai bun prieten al vostru. Aplicatia aduna la un loc toate contactele de pe toate retelele, incluzand Instagram, Linkedin si Skype.

Aplicatia poate fi descarcata aici

3. Clear

Agendele si post-it-urile sunt de domeniul trecutului. In loc sa scrieti informatii importante pe bucati de hartie pe care le puteti pierde usor, Clear iti permite sa tii toate informatiile importante intr-un singur loc. Poti crea cate liste vrei, le poti ordona in functie de importanta si tot asa.

Odata ce o sarcina a fost indeplinita, o poti sterge cu usurinta pur si simplu tragand cu degetul de la stanga la dreapta.

Aplicatia poate fi descarcata aici

4. Zirtual

Indiferent daca esti student, CEO-ul unei companii sau o mama coplesita de sarcinile zilnice, Zirtual este un asistent virtual care poate prelua unele din sarcinile administrative. De exemplu, Zirtual poate raspunde la mailuri in locul tau, iti poate pune la punct agenda sau pote crea un itinerariu de vacanta atunci cand tu nu ai timp pentru asa ceva.

Citeste si:
(P) Cum îți încurajezi copilul să petreacă timp în aer liber?
(P) Cum îți încurajezi...

Aplicatia poate fi descarcata aici

5. IFTTT

Poti spune la revedere zilelor in care trebuia sa uploadezi manual pozele in Dropbox sau sa completezi zeci de coloane intr-un tabel Excel cu date pentru un raport. Cu IFTTT poti crea o “reteta” prin care iti poti trimite pozele pe Dropbox imediat ce le-ai uploadat pe Instagram.

Aplicatia poate fi descarcata aici

Foto: smartphone sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.