De mult n-a mai fost un an in care sa se intrevada atat de multe filme care sa-mi starneasca intr-o asa masura curiozitatea. In acest an vom avea parte de actori pe care nu i-am mai vazut de ceva timp, de personaje care credeam ca nu vor ajunge pe marele ecran si de continuari despre care nu am stiut ca vor exista.

Am decis sa nu amintesc filme precum Iron Man2 sau Prince of Persia, pe care deja le astepti cu sufletul la gura ci sa incerc sa ma concentrez pe cele care poate ti-au scapat.

Knight and day – O comedie plina de actiune ce ni-i prezinta in rolurile principale pe Tom Cruise si Cameron Diaz. Din trailer, se pare ca vom avea de-a face cu un film amuzant, presarat cu actiune si decoruri inedite. In afara de asta, mi se pare ca Tom si Cameron arata bine impreuna pe ecran:

Povestindu-ti de Knight and day mi-am amintit si de Killers,un film oarecum asemanator, ce-i prezinta pe Ashton Kutcher si Katherine Heigl in mijlocul unor schimburi de focuri si explozii. O alta comedie cu impuscaturi. Nu-i asa ca aceasta vara va fi incendiara?

Daca iti doresti mai multa actiune decat comedie, atunci am exact ceea ce-ti trebuie: The losers. Promit ca in primele 15 minute de film sa ai parte de cel putin 3 explozii:

Nu am crezut ca voi spune asta, dar The expendables are in distributie toti actorii de actiune din filmele acestei generatii: Stallone, Rourke, Statham, Li, Willis, Schwartznegger, Lundgren si inca multi altii. Abia astept sa vad ce a iesit

La vremea sa, Wall Street a facut mare valva, fiind unul din filmele de referinta ale perioadei. Acum, intrucat traim intr-o perioada a remake-urilor, s-a decis crearea unui nou film Wall Street – Money never sleeps. Din trailer pare sa fie interesant, dar crezi ca se va putea ridica la inaltimea titlului anterior?

Intrucat nu este bine sa ramanem prea mult seriosi, haide sa ne intoarcem la o noua comedie. Aceasta se numeste My girlfriend’s boyfriend si mie imi pare sa aiba ceva drama prin randurile scenariului. Nu stiu daca va fi un film amuzant sau unul care sa te puna pe ganduri, dar cred ca merita o sansa.

Citeste si:
Poftă de comedie: avanpremiera „Bucătarii”
Poftă de comedie:...

N-am sa neg faptul ca sunt un fan al lui Nicolas Cage si de aceea ma bucura idea unor noi filme cu el. Primul este Season of the witch, care se anunta a fi un film de actiune cu vrajitoare si o doza buna de fantasy:

Si daca tot facem un pas spre taramul vrajtoriei si vorbeam de Nicolas Cage, haide sa mai urmarim un trailer: The sorcerer’s apprentice:

Acum ca ne-am luat putin si in serios, haide sa trecem intr-un univers animat, viu colorat, unde totul este posibil. Sa trecem in lumea animatiilor. Prima propunere o repreprezinta Legend of the guardians, filmul de animatie al lui Zack Snyder. Ce parere ai?

Despicable Me este, pentru mine unul dintre “highlight”-urile acestui an. Mi se pare ca va fi exact ce trebuie: o animatie care nu se ia prea mult in serios si care probabil va fi foarte amuzanta:

Spre sfarsitul anului ne vom intalni cu un alt geniu malefic, de aceasta data ceva mai albastru: Megamind. Deocamdata avem doar un teaser dar acesta chiar este amuzant.

Citeste si:
Netflix lanseaza trailerul "The King"
Netflix lanseaza trailerul...

Acum, ca ne apropiem de finalul acestui articol, m-am gandit sa-ti prezint si un film pe care eu nu-l prea astept intrucat m-a dezamagit in partile anterioare. Este vorba despre Resident Evil Afterlife. Ca plusuri, se bucura de cea mai avansata tehnologie 3D si pare sa fie ceva mai interesant. Ca minusuri te va durea capul la iesirea din cinematograf si in plus iar vei avea parte de 2 ore de morti mancatori de oameni.

Haide sa ne mai amuzam putin: poate iti mai aduci aminte de filmul in care atat pisicile cat si cainii erau agenti speciali si luptau unii impotriva celorlalti, traind in acelasi timp linistiti intre oameni. Acum vom primi si cea de-a doua parte, cea in care cainii si pisicile isi unesc fortele pentru a opri o amenintare iminenta. Sper sa fie reusit Cats and dogs: The revenge of Kitty Galore.

Pentru final ti-am pregatit o surpriza: Owen Wilson in vocea personajului si un caine din rubrica de benzi desenate ce prinde viata pe marile ecrane: Marmaduke, cel mai amuzant catel din cati a vazut lumea:

Citeste si:
Avertisment DSP: Apă de băut contaminată. Singura acțiune făcută de...
Avertisment DSP: Apă de băut...

Ce parere ai despre aceste propuneri? Ce ai mai vrea sa adaugi? Si cel mai important: tu ce film abia astepti sa vezi?

Powered by DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.