Nu exista momentan un pret pentru Horological Machine No.2.2 - The Black Box insa, tinand cont de nivelul la care se situeaza Maximilian Busser, ne gandim deja la multe zerouri...

Horological Machine No.2.2 - The Black Box

Cand Maximilian Busser a parasit functia de conducere a Harry Winston Timepieces, si-a propus sa puna bazele unei companii care sa aduca un aer nou pe piata produselor orologiere nonconformiste. Asa a aparut MB&F si pentru ca Maximilian este pe jumatate elvetian, lucrurile nu aveau cum sa mearga rau.

Domnul Busser l-a intalnit pe Alain Silberstein. A fost o atractie nebuna, fara sa va ganditi la anumite inclinatii intime, ci numai in purul sens profesional. Asa a aparut Horological Machine No.2.2 sau "The Black Box", cum mai este alintat ceasul. Pentru ca Alain este un designer francez desavarsit, noul ceas prezinta suficiente elemente vizuale care vor incanta ochii privitorilor si, nu in ultimul rand, ai purtatorilor, numai opt la numar. The Black Box va fi produs in numai opt exemplare, facandu-l un produs potrivit pentru colectionari, fani MB&F sau simpli iubitori de ceasuri.

Corpul a fost construit dintr-o singura bucata de titan, prelucrata prin tehnica PVD, adaugandu-se astfel siliciu pe suprafata, pentru un luciu aparte. Exista o cromatica negru - rosu de care s-a ocupat Silberstein, ca de altfel si de celelalte detalii. Doua indicatoare, unul drept care afiseara ora si minutele, respectiv unul stang pentru data si fazele lunii, reproduc afisajul de tip "gauge" al automobilelor. Posterior, printr-un decupaj circular, poate fi admirat mecanismul mecanic, construit de Busser.

Nu exista momentan un pret pentru Horological Machine No.2.2 - The Black Box insa, tinand cont de nivelul la care se situeaza Maximilian Busser, ne gandim deja la multe zerouri...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.