O colectie impresionanta de picturi pe corp infiorator de realiste.

Despre Chooo-San v-am mai povestit. In cazul in care nu va amintiti, ceea ce trebuie sa stiti este ca Chooo-San este o tanara artista din Japonia incredibil de talentata, capabila sa creeze picturi pe corp atat de realoste, incat cu greu poti crede ca nu exista pic de manipulare digitala la mijloc. Nu exista si, in realitate, tanara artista, plictisita de toate modificarile digitale, s-a decis sa duca practica picturii pe corp la un alt nivel si sa vada cat de departe poate merge fara Photoshop.

Cum va spuneam si atunci, Chooo-San foloseste cele mai rudimentare instrumente: vopsea acrilica, mult talent si multe ore de practica. Reuseste doar cu acestea sa creeze cele mai realiste picturi pe corp pe care le-ati vazut. Brate bionice, organe pozitionate aleator pe corp sau naturi cusuti direct in piele sunt doar cateva din tatuajele realizate de tanara artista.

Chooo-San si-a descoperit pasiunea pentru body painting in timp ce se pregatea pentru un examen cand, in timpul pauzelor de la invatat, a inceput sa isi deseneze pe maini diverse modele. Cu timpul, si-a perfectionat arta, desenele sale devenind incredibil de realiste. Ca un veritabil artist, Chooo-San are un blog unde isi posteaza cele mai noi creatii de body painting si tine legatura cu fanii.

"Nu cred ca am un motiv real pentru care m-am apucat sa pictez, dar ma cam saturasem de toate modificările digitale si am vrut sa vad cat de departe pot merge fara Photoshop", spue Chooo-San. "Lucrarile mele sunt pictate direct pe piele si nu utilizez niciun soft de editare foto pentru post-procesare".

In GALERIA FOTO v-am pregatit mai multe imagini cu imaginile incredibil de realiste pictate de Chooo-San. O alta colectie puteti gasi si aici, dar si pe site-ul artistei.

Citeste si:
IAB MIXX Awards, singurul festival internațional de digital din...
IAB MIXX Awards, singurul...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.