Sandra Holmbom este o experta in arta machiajului. O dovedesc picturile sale socant de realiste. Vreti sa va convingeti?

Nu este prima data cand va prezentam un artist care duce pictura pe corp si arta machiajului la un alt nivel si, probabil, nu va fi nici ultima. Va povesteam in urma cu ceva vreme despre Chooo-San, tanara studenta din Japonia si picturile sale pe corp incredibil de realiste sau despre Yomico Moreno, un artist tatuator din Venezuela din mainile caruia ies cele mai realiste tatuaje.

De aceasta data facem o scurta calatorie in Suedia unde o vom cunoaste pe Sandra Holmbom sau psychosandra cum mai este cunoscuta in lumea virtuala. Artista suedeza este o experta in arta machiajului. O dovedesc picturile sale socant de realiste.

De curand, Sandra a pictat un ochi pe propriile buze, iar pentru ca machiajul sa para cat mai real, a aplicat si gene false pe buza superioara. Rezultatul a fost o creatie detaliata si infricosatoare, deopotriva, prin realismul sau: un ochi in interiorul caruia se afla o pereche de dinti. Priviti numai:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

„Trecuse ceva vreme de cand nu mai facusem nimic cu buzele. Am vrut sa fac ceva ciudat si, da, pot spune ca este ceva ciudat”, a spus artista in varsta de 26 de ani.

Chiar daca nu este singura creatie a artistei suedeze, este cu siguranta cea mai bizara dintre el. Pe blogul sau, Sandra mai apare deghizata intr-un monstru cu fata acoperita de sange, dar si in Timon, personajul din „Timon si Pumba”.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe blogul artistei.

Sursa foto: Sandra Holmbom


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.