Adrian Borda se recomanda pe contul de Instagram "fotograf si pictor suprarealist". Desi nu canta la niciun instrument muzical, un proiect dedicat acestora a atras atentia multor persoane din mediul online. Dupa ce a fotografiat interiorul mai multor instrumente, acesta a fost asaltat de complimente, cum noteaza si Bored Panda.

Artistul Adrian Borda a declarat pentru aceeasi sursa: "Traiesc in Romania, in Reghin, loc cunoscut si ca orasul vioarelor. Cele mai multe vioare din tara noastra se fac aici. Sunt pictor suprarealist si multe dintre creatiile mele au drept tematica aceste instrumente. Nu stiu prea multe despre instrumentele fotografiate, erau deja stricate, aduse la reparatie, asa ca am putut sa pun camere in interiorul lor. Prima oara am fotografiat un contrabas gasit la un magazin al unui prieten. A doua oara a fost un violoncel destul de vechi, din vremea lui Napoleon, gasit in orasul Amien, la dirijorul de orchestra Dominique Leroy."

Cea mai mare inspiratie a gasit-o in cadrul unui proiect de promovare pentru orchestra filarmonica din Berlin, completand ca "a fost o provocare distractiva si placuta de a surprinde atmosfera din interior (...) Planuiesc sa fotografiez mai multe instrumente si alte obiecte interesante surprinse din perspective neobisnuite."

Interior violoncel


Interior chitara


Interior vioara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.