Omul a fost mereu tentat sa ajunga din ce in ce mai sus. A invatat de-alungul timpului sa se autodepaseasca si sa stabileasca noi recorduri. Exista in schimb si extreme ale acestor recorduri si in general pe acestea le gasim in Cartea Recordurilor. Mai jos aveti un TOP 10 al celor mai bizare si extreme recorduri din lume.

Cel mai tatuat batran din lume

Tom Leppard a fost declarat incepand cu 2002 (atunci 65 de ani) cel mai tatuat batran din lume. Englezul are pielea acoperita in proportie de 99,9 % cu un desen tatuat care imita pielea de leopard. Barbatul a declarat ca se considera mai mult animal decat om si din aceasta cauza a ales sa-si schimbe infatisarea.

Modul in care a ales sa arate i-a oferit batranului de 74 de ani (acum) un titlu de record din partea Guinness World Records .

Cea mai paroasa adolescenta (Guinness World Records)

Ssupatra Sasupan a fost numita oficial in 2010, din partea Guinness World Records, cea mai paroasa adolescenta din lume. Tanara care studiaza in Bankok a declarat ca nu este deloc jenata de modul in care arata, ci din contra este foarte multumita si mandra de acest record.

Adolescenta este printre putinele persoane din lume (50 in total) care suefera de sindromul Ambras.

Cea mai lunga distanta parcursa cu o masa in gura ????!!!

Trebuie sa recunoastem ca acest record este chiar ciudat! Nu stim cine ar mai concura pentru acest titlu oferit de Guinness World Records, dar stim ca in Luxemburg , Georges Christen a reusit sa parcurga aproximativ un metru cu o masa de 12 kg in gura si cu o femeie asezata pe aceasta cu greutatea de 50 de kilograme. Recordul a fost stabilit in 2008.

A inghitit un picamer ! (Guinness World Records)

Englezul Thomas Blackthorne este fericitul posesor de record din partea Guinness World Records pentru ca a reusit sa inghita cel mai greu obiect. Thomas si-a introdus pe gat un picamer cu greutatea de 28 de kg in timp ce acesta era pornit.

Englezul a reusit sa tina obiectul in el timp de 3 secunde dupa care a fost declarat recordman!

Omul care tracteaza avioane

Kevin Fast iubeste sa tracteze avioane. Cum si avioanele sunt de diferite marimi, canadianul a tintit cat mai sus pana cand s-a oprit, pentru ca inca nu s-a inventat un avion mai greu decat cel mai greu avion din lume, vestitul Hercules, pe care Kevin Fast l-a tractat inhamat pe o distanta de 8 metri. Avionul are o greutate de 188 de tone (!!!). Acesta da record demn de Guinness World Records!

Citeste si:
România a produs un număr record de mașini în 2022: peste 509.000...
România a produs un număr...

Cel mai tanar tester de jocuri din lume

Guinness World Records l-a desemnat pe tanarul Victor de Leon III ca fiind cel mai tanar tester de jocuri din lume. Copilul are 11 ani si are deja semnat, inca de la varsta de 7 ani, un contract cu o casa importanta de productie de jocuri pentru PC. Baiatul detine acest record dupa ce mama sa a observat ca intelegea jocurile pentru calculator inca de la varsta de 2 ani, cand foarte multi copii nu stiau nici macar ce este un calculator. Ulterior aceasta l-a dus pe copil la o competitie de profil unde a iesit in evidenta si fost recrutat.

Guinness World Records - Cartea Recordurilor

Cel mai accidentat barbat din lume

Dietmar Loeffe este un neamt care detine un record ciudat. Barbatul este cea mai accidentata persoana din lume, avand la activ nu mai putin de 10,520 de evenimente. Intr-o singura zi, neamtul a reusit sa fie accidentat de 8 ori numai in decursul unei ore. Guinness World Records l-a premiat pe masura, oferindu-i o asigurare de viata incredibil de mare.

Citeste si:
Top 10 flori exotice și neobișnuite potrivite pentru un cadou special
Top 10 flori exotice și...

Femeia care nu si-a taiat unghiile 22 de ani

Acesta face parte din categoria recorduri „greu de intretinut”. Lee Redmond, din SUA, a intrat in Cartea Recordurilor datorita unghiilor sale care au masurat si 8,62 de metri. In 2009 Lee a suferit un accident de masina si si-a pierdut „podoabele” cu care a devenit celebra.

Guinness world records MuzeuRecord: Cele mai multe ratuste de baie

In ianuarie 2011 colectia de rate de baie a tinerei Charlotte Lee numara 5,631 de ratuste. Acest hobby i-a oferit in Cartea Recordurilor (Guinness World Records) un titlu neegalat pana acum. Charlotte colectioneaza ratusete de baie inca din 1996.

33 de zile alaturi de scorpioni - un loc special in Cartea Recordurilor

Recordul de 33 de zile alaturi de scorpioni a fost stabilit de o femeie din Thailanda. Kanchana Ketkaew s-a inchis intr-o camera de 12 metri patrati alaturi de 5,320 de scorpioni. Timp de 33 de zile a reusit sa scape doar cu 13 intepaturi , dar se putea si mai rau...

Citeste si:
Primul român care a zburat deasupra piramidelor din Egipt cu...
Primul român care a zburat...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.