O carte fara titlu scrisa de un autor anonim aduce moartea oricui o citeste.

Orice ai face, nu citi Cartea Fara Nume!

Editura Leda, imprint al Grupului Editorial Corint, anunta aparitia unui thriller bestseller international:
Cartea Fara Nume de Anonymous.

O carte fara titlu scrisa de un autor anonim aduce moartea oricui o citeste.

Ochiul Lunii – o piatra albastra misterioasa – a disparut. Iar in Santa Mondega, iadul e pe cale sa se dezlantuie. Pe bune.

Draga Cititorule,

Numai cei cu inima curata pot privi in paginile acestei carti.
Fiecare pagina pe care o intorci, fiecare capitol pe care il citesti, te vor aduce mai aproape de sfarsit. Nu toti vor reusi. Intrigile si stilurile, multe si diferite, pot deruta si ameti.
Si in tot acest timp in care vei cauta adevarul, el va fi chiar acolo, in fata ta. Se va pogori intunericul si va aduce cu sine mult rau. Iar cei care au citit cartea s-ar putea sa nu mai vada lumina zilei niciodata.

Anonymous

Nota editorului:

Cartea contine expresii dure, cu sens si conotatii sexuale, dar nu face decat sa redea limbajul obisnuit din Santa Mondega.

Sanchez, barmanul, El Santino, bossul crimei, cativa vanatori de recompense si un ucigas platit imbracat ca Elvis, doi calugari nemilosi, un detectiv de la Departamentul de Investigatii Supranaturale, un politist pensionar care nu poate sta deoparte, un luptator cu pumnii pe un Harley Davidson si o intreaga sleahta de ticalosi nemernici se intalnesc pe strazile pline de violenta din Santa Mondega. Curand, o eclipsa totala de soare va arunca orasul in intuneric, si totul va fi scaldat in sange. Pentru ca nu trebuie sa uitam de Bourbon Kid…

Tarantino se intalneste cu Codul lui da Vinci in acest roman senzational, initial aparut pe internet.

“Citind aceasta carte nebuna ai impresia ca te afli pe o motocicleta cu roti patrate… o experienta putin ciudata, dar cat se poate de amuzanta.”

Citeste si:
VIDEO Gruparea Anonymous susține că a spart mai multe canale TV din...
VIDEO Gruparea Anonymous...

The Daily Sport

“Aveti grija sa nu stingeti toate luminile dupa ce o cititi.”

Manchester Evening News

Pretul cartii (pentru cumparaturi online) este de 390 ron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.