Marti, 17 decembrie, a avut loc cea mai spectaculoasa etapa Barmaniada 2013: Entertainment. Barmani profesionisti din toate colturile tarii si-au demonstrat talentul si pasiunea in fata unui public numeros, oferind un spectacol plin de adrenalina. Cei mai buni dintre acestia au castigat premii pe masura.

Etapa de Entertainment a dat startul sarbatorilor de iarna intr-o atmosfera festiva. Aceasta proba a pus la incercare creativitatea, indemanarea si rapiditatea in miscari a barmanilor participanti. In cadrul intrecerii pentru titlul de cel mai bun barman entertainer, concurenții au avut de preparat si servit doua bauturi pe baza de whisky, intr-un mod cat mai surprinzator. Spre incantarea celor prezenti, momentele artistice au fost acompaniate de demonstratii de flair pe ritmurile muzicii.

Castigatorii si premiile

Primul loc al podiumului a fost ocupat de Razvan Dinu, ales de catre membrii juriului pentru iscusinta dovedita in crearea unui spectacol de flair sincron si recompensat cu 500 Euro. La acestia s-a adaugat premiul special, oferit de Finest Call, valoarea totala a cadourilor ajungand la 1000 Euro.

Locul II si premiul de 250 Euro au fost castigate de Claudiu Campo, care a incantat atat publicul, cat si juriul prin miscarile sincronizate cu ritmul muzicii. Un spectacol original a oferit si Alexandru Tudor, care si-a gasit inspiratia in muzica lui Freddie Mercury, ocupand cel de-al treilea loc al podiumului si castigand 150 Euro.

Participarea mea la Barmaniada a insemnat acceptarea provocarii de a fi mai bun si de a avea parte de o experienta inedita alaturi de profesionisti. Ma antrenez pentru acest moment de flair de mai bine de un an, perfectionandu-l cu fiecare ocazie. La proba de Entertainment, ma bucur ca am reusit sa transmit celor din public energia si buna dispozitie de care am parte in fiecare zi in meseria de barman.”, a declarat Razvan Dinu, castigatorul locului I.

Jurizare

Membrii juriului au evaluat cu atentie momentele artistice pregatite de concurenti, punctand nu numai spectaculozitatea, ci si tehnicile folosite, modul de prezentare si gustul bauturilor preparate. Din comisia de jurizare au facut parte Matt Highley – fondator și manager al clubului Mojo, Marjan Kukuneshosky – Barmanul Anului 2009 si managing partner la Laborator Cocktail Bar, Costin Gache – barman profesionist, Bogdan Nicolae – fondator Barmania si presedinte al Asociatiei Barmanilor Profesionisti din Romania.

Citeste si:
Cum trebuie să fie câștigătorul Survivor România 2023. Daniel...
Cum trebuie să fie...

Barmaniada 2013 va continua cu etapa de Barista, pe 21 ianuarie 2014, fiind asteptati barmani pasionati de cafea din intreaga tara. La finalul celor sase probe ale competitiei, participantul care va acumula cel mai mare punctaj va castiga titlul de Barmanul Anului 2013 in Romania si va avea sansa sa participe la un training de mixologie, sustinut de specialisti internationali, la ABSOLUT Akademi, in Suedia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.