Trupa White Mahala lanseaza vineri, 14 noiembrie de la ora 20:00 albumul de debut Cocoşelu', la Restaurantul Sarpele Roz, in cadrul unei petreceri cu tematica interbelica.

White Mahala este o trupa infiintata anul trecut, cand pe 2 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti a cantat in deschiderea concertului Oscar Benton 'Still alive'.

Ovidiu Niculescu, solistul trupei, este un indragit actor si om de televiziune, cunoscut publicului din filme ca Restul e tacere (Leon), La cap, la bani, la oase (Harpon), serialul Baieti buni (Bila) sau programe TV precum Faci fata, faci bani sau Cireasa de pe tort. Ceilalti membrii ai trupei sunt muzicieni si instrumentisti cu o vasta experienta scenica: Daniel Nicolae la clape (Mihai Margineanu-4 albume, Nicola, K-risma), Silviu Enache la chitara (K-risma, Grafik si colaboreaza timp de 5 ani cu Publika, Antract si Candy), Doru Cinca la tobe (Trupa Veche, Zob si colaboreza cu Antract, Candy, Connect-R si Nico). Basistul Calin Vamă este singurul debutant dar al carui talent si pasiune completaza cu originalitate si succes experienta membrilor trupei.

White Mahala canta muzica vesela si vie, de petrecere, cu influente de mahala interbelica dar cu sound modern. Versurile sunt autentice, pline de talc dar in acelasi timp simple, directe si comice. Amestecul fericit si neo-boem dintre muzica si versurile trupei fac ca orice petrecere sa iasa mai aprinsa, mai frumoasa si mai de neuitat cu White Mahala.

Direct si in versuri, iata mesajul de prezentare al trupei, ce poate fi gasit alaturi de piese pe canalul de youtube sau pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/whitemahala?fref=ts

Cantam d-alea romanesti

Si ne zice White Mahala,

Cand ne-auzi o sa zambesti,

N-avem treaba cu sfiala

Fiindca viata-i aiurita

Nu vrem s-o luam in serios.

Daca rade-n orice clipa

Omul este mai frumos.

Asta este crezul nostru

Nu ne rupem in figuri

Muzica pe cheful vostru

Doar atat scoatem pe guri

Citeste si:
Trupa ASIA se reunește. Irina Nicolae nu a fost invitată la...
Trupa ASIA se reunește. Irina...

Si de-o fi ca sa va placa

Ce cantam si auziti

Cand va e lumea mai draga

Cu drag sa ne pomeniti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.