Scaderea temperaturilor din Ontario, Canada, a transformat casacada Niagara intr-un peisaj desprins din basme.

Turistii au observat, joi, bucati uriase de gheata care pluteau la baza cascadei si s-au grabit sa imortalizeze momentul. Imaginile sunt spectaculoase, mai ales ca apa continua ca curga sub stratul gros de gheata si zapada, noteaza si Digi24.

Un alt efect impreionant este dat de faptul ca temperatura apei este mai ridicata decat cea a aerului, ceea ce duce la creeaza aburi care ridica in atmosfera si dau impresia ca Niagara fierbe,

Potrivit autoritatilor americane care se ocupa de administrarea cascadei, aceasta ingheata in fiecare an, insa stratul de gheata si cat de mult se extinde acesta depinde de temperaturi, care la mijlocul acestei saptamani au fost neobisnuit de scazute.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.