O fetita de 11 ani din Sinaia a ajuns in stare grava la spitalul din Brasov dupa ce a fost tratata cateva zile la Sinaia pentru o infectie puternica. Potrivit parintilor, fetita a facut infectie din cauza unor bucati de tifon pe care medicii le-au uitat in corpul ei in urma cu un an, cand a fost operata de apendicita.

Fetita a inceput sa aiba dureri foarte puternice in 19 ianuarie. A doua zi, ea a ajuns la urgente la Sinaia, unde medicii i-au pus o perfuzie, i-au facut analize si au stabilit ca are o infectie, scrie Mediafax, potrivit Hotnews.

La spital, copila a primit antibiotic, insa se simtea din ce in ce mai rau, iar medicul le-a spus parintilor ca aceasta are nevoie de antibiotic intravenos.

Am fost la urgente din nou pentru ca fetita era rau. Am fost la spital, i s-a pus perfuzie, nu si-a mai facut efectul. Mi s-a spus ca are infectie foarte puternica. Am plecat la Pediatrie Sinaia. Aici, medicul de garda a confruntat analizele si mi-a zis ca are o infectie foarte mare si parerea lui este sa plecam mai departe. Am plecat la Brasov. Am ajuns la Brasov la primire urgente. Avea senzatii dese sa urineze. Era alba ca varul, tremura, transpira si nu mai putea de durere”, a declarat mama fetitei, Maria Marcu.

Aici, fetita a eliminat un tifon, iar medicii au gasit si extras un al doilea tifon. Mama spune ca tifonul a fost uitat la operatia de apendicita la care fetita a fost supusa anul trecut.

Luni, fetita va fi operata la Brasov pentru a fi curatata.

"Suntem terminati. Este un caz aparte in Romania. A iesit prin uretra tifonul. Medicii de la Brasov au confirmat ca este un tifon uitat la operatie, ea a fost operata de apendicita la Spitalul Sinaia, anul trecut. Este practic al doilea caz in Romania, medicilor nu le-a venit sa creada. La inceput mi s-a spus ca este ceva introdus. Nu credea nimeni ca s-a putut intampla ce s-a intamplat. (...) Au confirmat doctorii ca este uitat tifonul de la operatia de apendicita. Corpul nu produce tifon, alta operatie nu a avut, de introdus nu se putea introduce. Sunt clipe de cosmar pentru un copil de 11 ani. Mi-e teama, dar am incredere in Dumnezeu si in doctori. Copilul meu lupta si o iubeste Dumnezeu. Va fi bine”, a adaugat mama copilei.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Conducerea spitalului din Sinaia nu a putut fi contactata pana la aceasta ora.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.