Îți place stilul urban sportiv, inspirat de oameni celebri? Clasamentul celor mai la modă pantofi adidas din ultimele sezoane va fi cu siguranță pe placul tău. Acest brand renumit creează de ani de zile încălțăminte care ne entuziasmează cu soluțiile lor funcționale, durabilitate și design. Prin urmare, merită să aveți cel puțin unul dintre cele mai populare model.

Vă prezentăm mai jos modelele de pantofi adidas, care câștigă tot mai multă popularitate în ultima perioadă.

Adidas Continental 80: adidași în stil vintage

Tendința pentru adidasi sport și adidasi sport albi în stil vintage este mereu actuală. Nu este de mirare că modelul adidas Continental 80 devine din ce în ce mai popular în fiecare zi. Numărul magic ,,80” este prezent în numele acestui model dintr-un motiv – designerii adidas au căutat inspirație în arhiva lor bogată din anii 80 când au creat acești pantofi. Au găsit un model simplu și neaglomerat, care a căpătat o notă sportivă datorită dungii laterale în două tonuri. Stilul universal al acestui model i-a permis să reziste mult timp și să-și sărbătorească din nou cele 5 minute. Se gasesc în acelasi model si adidasi baieti, tot în culori deschise sau chiar alb.

Adidas Pw Tennis Hu: silueta modernă, culorile atemporale

Adidasii PW Tennis Hu lejeri sunt rezultatul colaborarii acestui brand cu Pharrell Williams. Este un model neobișnuit, ideal pentru zilele cele mai călduroase, datorită proprietăților sale de termoreglare – partea superioară subțire a acestor pantofi a fost realizată dintr-o plasă respirabilă. Pentru contrast, totul este construit pe o talpă exterioară din cauciuc masivă, dar ușoară. Aceasta solutie garanteaza starea de bine in purtarea lor pe toate tipurile de teren!

Adidas Superstar: un clasic atemporal

Adidas Superstar este unul dintre modelele pentru bărbați, care în prezent se confruntă cu renașterea popularității sale. Acest model – deși nu s-a demodat niciodată – este din ce în ce mai prezent pe străzi. Nu e de mirare, până la urmă, adidașii albi sunt un trend al ultimelor sezoane și, mai mult, cei cu celebrele trei dungi laterale se încadrează perfect în trendul logomania. Acești adidași din piele vor merge bine cu orice tip de ținută – de la trening la rochie.

Citeste si:
Pășește cu încredere în noul an!
Pășește cu încredere în noul an!

Cu siguranță merită să îi aveți.

Știi că…?

Pharrell Williams este inspirat din filozofia orientală, din acest motiv dispunerea organelor care sunt influențate de presiunea anumitor fragmente de picior este desenată pe branțul adidas Pw Tennis Hu.

Cum s-a născut brandul adidas?

Originile mărcii adidas datează din 1924. La acea vreme frații Adolf și Rudolf Dassler au fondat compania Gebrüder Dassler Schuhfabrik, care se ocupa cu producția de încălțăminte și îmbrăcăminte sport. Compania creștea rapid - încă din 1928, Dassler furnizează echipament sportivilor care participau la Jocurile Olimpice de la Amsterdam. Pantofii reprezentanților Germaniei și SUA la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936 au venit tot de la Gebrüder Dassler Schuhfabrik.

Citeste si:
Ghidul jachetelor de primăvară: Cele mai frumoase 20 de modele cu...
Ghidul jachetelor de...

În timpul celui de-al doilea război mondial, compania fraților Dassler producea pantofi pentru armata germană. La trei ani după încheierea războiului, a existat o divizie în Gebrüder Dassler Schuhfabrik, care a dus la nașterea mărcilor adidas și... Puma. Numele adidas provine din primele litere ale numelui și prenumelui lui Adi Dassler. Rudolf a vrut să urmeze același exemplu și și-a numit compania Ruda, care a transformat-o în cele din urmă în Puma. Așa a numit-o Rudolf pe soția lui Adolf, cu care a avut conflicte și care cu siguranță a contribuit la despărțirea companiei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2023 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.