Vrei să treci la un mod de viață sănătos, cu activitate fizică regulată? Este important să alegi echipamente sportive de calitate, pentru exerciții care să te ajute la fortificarea organismului și crearea unui tonus excelent. Iată câteva criterii care te vor ajuta în achiziționarea celor mai bune aparate și a ținutelor potrivite pentru fitness, jogging, aerobic, ciclism, baschet, fotbal, golf ș.a.

Alege haine potrivite pentru sporturile pe care le practici

Entuziasmul de a începe o activitate sportivă trebuie însoțit de grija pentru realizarea unui trusou adecvat. Nu improviza și nu reutiliza tricouri și pantaloni din garderobă sau încălțăminte sport casual. Este foarte important să porți haine speciale, care să te protejeze în timpul efortului fizic și să-ți asigure confortul necesar.

Optează pentru materiale speciale, de exemplu combinații de poliester și spandex, care să-ți permită mișcări ample și în același timp să-ți asigure aerisirea corporală și să prevină senzația de căldură sau acumularea de transpirație. Completează rucsacul de sală cu prosoape din bumbac, încălțăminte sport specială pentru exercițiile pe care urmează să le faci: fitness, forță, aerobic, pilates, spinning ș.a.

Nu uita de hidratare atunci când faci sport! Ia cu tine un recipient special pentru apă, pe care să-l folosești de câte ori mergi la sală sau ieși la alergat. Completează cu ochelari de protecție și alte articole în funcție de sportul practicat.

Optează pentru echipament sportiv profesional

Ai la dispoziție o gamă largă de articole sportive, atât în magazinele fizice, cât și pe site-urile cu haine și echipamente pentru hobby și activități în aer liber. Compară diferite oferte și ia în considerare nu doar prețul, ci mai ales calitatea produselor pe care le achiziționezi. Astfel eviți accidentările, rănirile sau iritațiile care pot să apară când utilizezi articole contrafăcute sau replici ale unor branduri de sport.

Nu vei cheltui sume mari, pentru că alegi ceea ce-ți place din rețeaua de magazine unde se poate plăti cu CardAvantaj, prin card de cumpărături în rate fără dobândă*. Beneficiezi de un număr convenabil de rate și de eșalonări avantajoase. Primești bonus la fiecare sesiune de shopping și ai posibilitatea de cashback la sute de articole sportive.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Achiziționează aparate sportive de la retaileri specializați

Dacă faci sport acasă este necesar să achiziționezi echipamente și aparate sportive de la firme specializate. Astfel te asiguri că beneficiezi de cea mai bună calitate, că ai garanție la toate obiectele cumpărate și că faci sport în siguranță.

Poți să alegi aparate de forță, biciclete de indoor cycling, aparate de cardio sau multifuncționale. Completează-ți echipamentul cu obiecte pe care să le manevrezi cu ușurință, ca să nu riști accidentări. Începe cu gantere și discuri mai ușoare și evoluează treptat spre bănci înclinate pe care să montezi greutăți, seturi de spaliere și aparate fitness de tracțiuni.

Ia în considerare sfaturile prezentate și alege echipamente sportive de calitate, de la magazine specializate, precum Decathlon, Dream Sports, Himalaya, Super Sport, Bike XCS Shop, Bicishop ș.a.

Citeste si:
Luptătorul MMA, Conor McGregor, cel mai bine plătit sportiv din...
Luptătorul MMA, Conor...

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.