Sport 12 Mai 2022 08:26 de Alexandra Chivu
Fostul internaţional Ioan Andone a afirmat miercuri, la aniversarea CS Dinamo, că ar accepta să se întoarcă în funcţia de antrenor al echipei bucureştene, dacă Mircea Lucescu ar reveni ca preşedinte de club sau consilier după reconstrucţia stadionului.

În ce condiții ar accepta Ioan Andone să revină antrenor la Dinamo

„Cred că este ştirea momentului. Nu că au trecut 74 de ani de la înfiinţarea clubului. Avem o confirmare oficială că Dinamo va avea un nou stadion. Sper că prin construcţia noului stadion să avem şi investitori serioşi, şi oameni care să se reîntoarcă, să ajute Dinamo.

Nea Mircea Lucescu s-ar putea întoarce antrenor, consilier al antrenorului, preşedintele clubului. Nea Mircea este aşteptat pentru că la experienţa dânsului ne-ar ajuta foarte mult. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu Nea Mircea şi să facem ceva ca lumea.

Cred că mă reapuc. Am stat patru ani doar în tribună, cred că mă duc pe bancă. Sigur va fi un moment de renaştere pentru Dinamo atunci când vom avea un stadion nou. Echipa se face, mai greu e de făcut stadionul", a afirmat Andone, care acum este membru în Consiliul de Administraţie al clubului Corvinul Hunedoara.

El a spus că derby-urile cu Steaua din perioada în care a fost jucător la Dinamo sunt cele mai frumoase amintiri de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Dintre amintirile de pe acest stadion îmi este drag meciul cu Everton ca antrenor, iar ca jucător toate meciurile cu Steaua. Şi alea pierdute au fost frumoase", a spus fostul fundaş.

Referitor la echipa actuală, Andone s-a arătat încrezător în şansele de a rămâne în Liga I: "Eu cred că Dinamo are şanse să rămân în Liga I dacă joacă aşa cum a făcut-o la Botoşani, cu atitudinea, cu dăruirea aia. Nu cred că va avea probleme în meciurile de baraj, indiferent că e vorba de 'U' Cluj sau Hermannstadt".

Clubul Sportiv Dinamo a aniversat, miercuri, 74 de ani de existenţă printr-un eveniment organizat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, la care au participat miniştrii Lucian Bode, Attila Cseke şi Eduard Novak, dar şi foşti şi actuali sportivi ai grupării bucureştene. Agerpres.

Citeste si:
Ce meserii a avut Denis Roabeș înainte de a se muta în România....
Ce meserii a avut Denis...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.