Fanii FCSB au scris mesaje jignitoare la adresa lui Gigi Becali pe gardurile palatului său și pe cele alea bazei de pregătire, fiind nemulțumiți de plecarea antrenorului Edi Iordănescu. Poliția a pornit o anchetă în acest caz.

Gardul Palatului lui Gigi Becali a fost vandalizat de fanii FCSB

"Pleacă! Mori, Gigi!" și "Satana, pleacă!" sunt mesajele ce au fost scrise de fanii FCSB pe gardul Palatului din Aleea Alexandru.

Afaceristul Gigi Becali a anunțat poliția privind faptele fanilor clubului sportiv de fotbal.

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din Sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.”, au transmis polițiștii printr-un comunicat.

Demiterea antrenorului Edi Iordănescu

După plecarea lui Iordănescu, fanii FCSB din peluza Nord au făcut public un comunicat ironic la adresa patronului echipei. Aceștia au făcut aluzie la Gigi Becali și modul lui de a conduce clubul sportiv, dar și atârnarea față de suporterii echipei de fotbal.

Ne-am dorit mereu că patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofiţer de presă, contabil, șef la marketing şi mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele cinci schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fară rezultate, lipsa oricărei perspective la câştigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene.

„Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruşi jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat aceasta echipa, s.a.

Citeste si:
Ce meserii a avut Denis Roabeș înainte de a se muta în România....
Ce meserii a avut Denis...

Un prim pas important şi ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din Pipera, fără tribune (dă-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multifuncţional să poată fi şi șef de galerie, suporter de rand sau ultras feroce (poate şi puţin huligan). Viaţă noastră are sens acum!", se arată în comunicat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.