Cristiano Rolando s-a reîntors la Manchester United. Fotbalistul spune că a revenit acolo unde îi este locul și promite că va face din nou istorie.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United

Fotbalistul spune că are o dragoste și admirație aparte față de Manchester United. Perioada în care a jucat pentru acest club de fotbal a fost una de glorie.

„Toţi cei care mă cunosc, ştiu despre dragostea mea nesfârşită pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut în acest club, unde este absolut uimitor, şi drumul pe care l-am parcurs împreună, stau scrişi cu litere de aur în istoria acestei instituţii grozave şi uimitoare. Nici măcar nu pot începe să-mi explic sentimentele acum, aşa cum văd întoarcerea mea la Old Trafford anunţată în toată lumea. Este ca un vis devenit realitate”, spune Ronaldo, pe Facebook.

„Istoria se va scrie încă o dată!”

Ronaldo a mai menționat că multe dintre meritele lui sunt datorate acestei legături speciale. Fotbalistul a promis că va scrie din nou istoria pe care a reușit să o transforme în realitate și prima oară.

„Prima mea ligă internă, prima mea Cupă, primul meu apel la echipa naţională a Portughezei, prima mea Ligă a Campionilor, prima mea cizmă de aur şi primul meu Ballon d’ Or, toate s-au născut din această legătură specială între mine şi Red Devils. Istoria a fost scrisă în trecut şi istoria se va scrie încă o dată! Aveţi cuvântul meu! Sunt chiar aici! M-am întors acolo unde mi-e locul! Să facem să se întâmple din nou!”, mai scrie Ronaldo.

Acesta apostat și o fotografie în tricolul echipei engleze şi a scris la descriere următorul text: „Sir Alex, asta e pentru tine…”.

Cristiano Ronaldo la Manchester United

Clubul Manchester United a ajuns la un acord cu Juventus în privința transferării lui Cristiano Ronaldo, sub rezerva condiţiilor personale, a vizei şi a aprobării medicale.

Citeste si:
Moartea lui Pele îndurerat o lume întreagă. Ce mesaj a transmis...
Moartea lui Pele îndurerat o...

Cristiano Ronaldo are în colecția sa aproape 30 de trofee majore, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA. Fotbalistul a obținut şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

În primul său mandat la Manchester United, Ronaldo a marcat 118 goluri. Revenirea celebrului fotbalist la Manchester a fost un lucru mult așteptat de toată lumea din club.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.