Conor McGregor și Dustin Poirier s-au înfruntat pentru a treia oară, duminică, 11 iulie, în gala UFC 264. Irlandezul a suferit o accidentare serioasă la glezna stângă în ultimele secunde ale primei runde din gala UFC 264. Lupta a fost oprită.

Irlandezul Conor McGregor a suferit o accidentare serioasă în meciul cu Dustin Poirier de la UFC 264

Dustin Poirier l-a învins pe Conor McGregor în trilogia lor, după ce irlandezul și-a rupt piciorul cu doar câteva secunde rămase din prima rundă. Lupta a fost oprită după prima etapă a confruntării, când irlandezul nu a mai putut continua. Într-o declarație oferită după meci, Poirier a spus că a simțit că ceva nu este în regulă cu piciorul lui McGregor după o lovitură care a avut loc în prima parte a partidei.

„Cu siguranță am simțit ceva. Și-a rănit glezna în începutul luptei, apoi acesta s-a rupt”, a spus Poirier.

Irlandezul a pierdut prin TKO după ce și-a rupt glezna, la 5 minute de la start. Cu câteva secunde înainte de finalul primei runde, Poirier a încercat o directă de dreapta, dar McGregor s-a eschivat. În încercarea lui se a se feri din fața pumnului adversarului, irlandezul a călcat greșit și și-a rupt piciorul stâng la nivelul gleznei.

După ce meciul a fost închis, cei doi și-au aruncat cuvinte grele, lăsând de înțeles că această rivalitate nu s-a terminat aici. Rămâne de văzut dacă va mai există încă o luptă între cei doi în viitorul apropiat. Cel mai probabil, următorul meci al americanului va fi împotriva lui Charles Oliveira, pentru titlul de campion la categoria ușoară.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!

Dustin Poirier defeats Conor McGregor by injury TKO at UFC 264 after McGregor appeared to break his ankle, causing a doctor’s stoppage.#ufc264 pic.twitter.com/gKhmvW2TpO— Naija Gist Spot (@9jagistspot) July 11, 2021

"This is not over!"

After an unfortunate ending to his #UFC264 fight against Dustin Poirier, @TheNotoriousMMA is not ready to close the book on their rivalry. pic.twitter.com/GBWUww53R2

Citeste si:
Simona Halep, pe punctul de a se retrage din tenis: „Nu credeam că...
Simona Halep, pe punctul de a...
— ESPN MMA (@espnmma) July 11, 2021

Conor McGregor Suffers Freak Leg Fracture in Loss to Dustin Poirier at UFC 264 https://t.co/46n9Vw3Ebd— NBC 6 South Florida (@nbc6) July 11, 2021


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.