Românca Sorana Cîrstea a învins-o pe Petra Kvitova în turul al II-lea la Australian Open!

„A fost ca un „roller coaster“ acest meci, fără îndoială. Din nefericire pentru mine, n-am putut să profit de şansele pe care le-am avut să câştig primul set. Cred că acolo a fost cheia meciului. Eu trebuia să câştig primul set, când am avut avantaj de un break. Am luptat, dar am pierdut patru sau cinci game-uri la rând şi asta n-ar trebui să mi se întâmple mie.”, a declarat Kvitova în urma înfrângerii.

„Am făcut un al doilea set foarte bun. Cred că toate game-urile „pe care le-am jucat în cele două ore au fost destul de strânse, au fost multe egalităţi. Ea a câştigat, a avut o zi foarte bună, a jucat excelent.”, a adăugat aceasta.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.