Anamaria Prodan s-a certat cu Gigi Becali în urma transferului lui Denis Man la Parma și este convinsă că va avea câștig de cauză.

Impresara a lansat un nou atac la adresa lui Gigi Becali: „Ia vezi întrebă-l. Mă iubește sau nu? Eu zic ca da!”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a fost preluat și în presa internațională. Relația de colaborare dintre cei doi a fost speculată, mai ales după perioada în șeful roș-albaștrilor a fost condamnat.

„Becali se 'folosea' de Anamaria Prodan pentru vânzarea de fotbaliști. Ani la rând, cooperarea celor doi a fost atât de bună, de parcă ar fi fost un cuplu.

Ani de zile, oamenii au șoptit că Becali era îndrăgostit de frumusețea și inteligența Anamariei Prodan, mai ales că și ea a acordat atenție relației lor profesionale”, au semnalat cei de la 24sports.com, potrivit DigiSport.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.