FC Barcelona urmează să micșoreze salariile fotbaliștilor din cauza pandemiei de COVID-19, însă încă nu au ajuns la un consens cu aceștia.

Tot mai multe echipe din La Liga caută să reducă masa salarială pe fondul impactului financiar pe care îl are pandemia de Covid-19, informează Gazeta Sporturilor.

Barcelona este una dintre aceste echipe, iar oficialii clubului au declarat că pandemia a provocat o reducere a veniturilor cu peste 300 de milioane de euro pentru sezonul 2020-2021, fiind nevoiți să ajusteze salariile cu 191 de milioane de euro.

După o discuție privind micșorarea salariilor, clubul a declarat că „Părțile au încheiat perioada de consultare fără a ajunge la un acord”. În declarație se mai spune că părțile și-au acordat termenul limită de 23 noiembrie pentru a analiza dacă un acord poate fi încheiat.

Rapoartele au sugerat că Barcelona vrea să reducă salariile celor mai bine plătiți jucători cu 30%, fiind vorba și despre Lionel Messi.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19: 2.878 de cazuri noi și 1.005 pacienți la ATI
Bilanțul Covid-19: 2.878 de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.