Actualul patron al formației Farul, Ciprian Marica, este revoltat de lipsa de interes a autorităților față de lumea sportului și de modul în care sunt tratate echipele care au cazuri de coronavirus.

Marica susține faptul că protocolul dintre Ministreul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății este unul neclar, iar Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) îl interpretează diferit.

Le pasă prea puțin de sport. Am auzit, ca să nu dau mai multe detalii, că la DSP habar nu aveau de protocolul dintre MTS și MS. Spuneau că «Nu ne interesează de protocolul de la MTS. Ținem cont de cel la Ministerul Sănătății». Li se zicea: «Domnule, există un acord între cele două Ministere!» și răspundeau «Nu îmi place sportul». Da, se întâmplă ca unii să fie mai pasionați ca alții.

Suntem depășiți de situație! Asta e realitatea. Avem 300 de spitale și 23.000 de biserici. Cel mai la îndemână e să spunem «Doamne, ajută!» (n.r- își face cruce). Cred că autoritățiile sunt depășite. Nu există un interes din partea lor să deschidă sportul.

Ideal ar fi să existe aceeași măsură! Dar fiecare interpretează după bunul plac. Unii spun că toți contacții direcți trebuie izolați, așa cum se întâmplă la Astra, alții că doar cei pozitivi trebuie izolați, nu și cei negativi. E interpretabilă situația”, a declarat Ciprian Marica, potrivit gsp.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Octombrie 2020 - 07 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.