In ciuda scandalului iscat in finala US Open, a carui protagonista a fost Serena Williams, organizatorii US Opena au tinut sa o felicite pe fosta liera mondiala pentru felul in care s-a purtat la festivitatea de premiere.

"Ceea ce Serena a facut pe podium astazi a aratat o clasa mareata si mult fair-play. Acesta a fost momentul lui Naomi, dar Serena si-a dorit sa se bucure de el. A fost o miscare de clasa din partea unei mari campioane. Ceea ce Serena a reusit in acest an a fost cu adevarat incredibil. Continua sa fie o inspiratie!", a spus Katrina Adams, presedintele Federatiei Americane de Tenis, citata de prosport.ro.

De asemenea, in legatura cu deciziile arbitrului, pozitia organizatorilor a fost urmatoarea: "Decizia arbitrului de scaun a fost finala si nu putea fi revizuita de arbitrul turneului sau de supervizorul, dupa ce acestia au fost chemati pe teren", s-a aratat intr-un comunicatul remis presei.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.