Jucatoarea japoneza, Naomi Osaka, si-a cerut scuze pentru ca a dat peste cap pronosticurile expertilor, dupa ce a invins-o pe Serena Williams in finala de Us Open, scor 6-2, 6-4.

''Stiam ca isi doreste cu adevarat Grand Slam-ul cu numarul 24, din acest motiv am cerut scuze. Toata lumea stie asta. Este in reclame, este peste tot.

Cand am intrat pe teren m-am simtit o persoana diferita, n-am mai fost fana Serenei. Am fost o jucatoare de tenis care intalnea o alta jucatoare. Dar cand am imbratisat-o la fileu... M-am simtit din nou un copil", a spus Osaka la conferinat de presa organizata dupa meci, potrivit ziare.com.

In egala masura, ea a tinut sa precizeze ca "si-a facut griji" pentru Serena dupa ce a vazut iesirile nervoase din timpul meciului.

La numai 20 de ani, Naomi Osaka a castigat primul titlu de Grand Slam din cariera.

Citeste si: Serena Williams, protagonista unui scandal in finala US Open: Eu nu trisez pentru a castiga. Prefer sa pierd/ VIDEO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.