Sport 20 August 2018 13:29
Simona Halep, numarul 1 mondial, a sustinut ca oboseala este unul dintre motivele pentru care a pierdut finala de la Cincinnati. Aceasta infrangere nu a trecut neobservata, presa internationala scriind despre lidera mondiala, informeaza stirileprotv.ro.

Presa internationala arata ca sportiva noastra, care a fost principala favorita a turneului s-a aflat foarte aproape de victorie, insa oboseala si-a spus pana la urma cuvantul.

”Principala favorita, Simona Halep, a scapat printre degete o minge de meci, iar Kiki a profitat si s-a impus, scor 2-6, 7-6, 6-2, pentru a marca victoria carierei la Cincinnati. Olandeza a jucat prima ei finala pe hard si a pus capat seriei liderului mondial de 9 victorii”
, a scris Daily Mail.

L’Equipe noteaza ca ”romanca a reusit sa castige primul sau titlu de Grand Slam si s-a impus si la Montreal, insa forma fizica a costat-o in final.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.