Sport 20 August 2018 12:07
Simona Halep, numarul 1 mondial, a pierdut finala de la Cincinnati in fata jucatoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7 (6), 2-6.

Meciul, care a durat doua ore si noua minute, a fost extrem de echilibrat, insa, din pacate sportiva noastra a pierdut pentru a treia oara finala.

"E a treia finala pierduta, imi pare rau ca am pierdut, iubesc acest turneu si mi-as fi dorit sa castig. Multumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Am fost foarte obosita in aceasta saptamana, dar a fost placut sa joc in fata acestor fani minunati. Bineinteles, vreau s-o felicit pe Kiki, a jucat extraordinar si merita sa castige acest trofeu. Multumiri sponsorilor, a fost un saptamana grozava si sper sa ma intorc la anul.

Multumesc echipei pentru sprijin. N-a fost sa fie astazi, dar cu siguranta vor mai urma alte finale in viitor", a spus Simona Halep, la festivitatea de la finalul meciului, citata de gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.