Sport 13 August 2018 09:13
In ciuda faptului ca a revenit pe teren dupa o pauza mai lunga, numarul unu mondial, Simona Halep, sustine ca simte ca si-an atins cel mai bun nivel de joc la Montreal.

"Este minunat sa pot vorbi din nou la ceremonia de premiere, din postura de castigatoare. Simt ca mi-am atins cel mai bun nivel de joc chiar daca am venit dupa o pauza lunga. Ma simteam aproape moarta dupa prima zi, dar am luptat. Sloane, este o placere sa joc cu tine, ma faci mereu sa joc cat mai bine. Staff-ului meu vreau sa-i transmit ca am fost putin nebuna in teren azi, iertati-ma, dar hai sa mai facem asta, e minunat", a spus Simona Halep, citata de digi24.ro.

Jucatoarea romana de tenis a castigat turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe americanca Sloane Stephens cu 7-6 (6), 3-6, 6-4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.