Sport 12 Aprilie 2017 10:40
Fundasul spaniol al echipei Borussia Dortmund, Marc Bartra, a fost operat la brat, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost ranit in exploziile care au vizat autocarul formatiei, informeaza site-ul oficial al gruparii germane.

Bartra a suferit o ruptura a osului radial, iar mai multe cioburi i-au patruns in brat.

"Suntem in stare de soc si toate gandurile noastre sunt alaturi de Marc. Speram ca el sa se refaca cat mai repede. Starea de spirit care predomina in acest moment este ca trebuie sa jucam pentru Marc", a declarat capitanul Borussiei Dortmund, Marcel Schmelzer.

Politia germana a anuntat ca trei incarcaturi explozive au fost detonate in apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp dupa ce autobuzul a parasit hotelul unde a fost cazata formatia, scrie News.ro.

Autobuzul a plecat de la hotel indreptandu-se catre stadionul aflat la zece kilometri distanta si, in scurt timp, "trei incarcaturi explozive au fost detonate", a precizat un purtator de cuvant al politiei, Gunnar Wortmann.

Geamurile autocarului au fost sparte si o persoana din interior a fost ranita usor, a adaugat el, fara a da alte detalii. Clubul german a precizat ca persoana ranita este fundasul international spaniol al echipei Borussia, Marc Bartra, in varsta de 26 de ani, care a fost transportat la spital cu rani la mana.

Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco a fost amanat pentru miercuri. Partida urma sa aiba loc marti seara, de la ora 21.45, dar se va disputa miercuri de la ora 19.45.

La meci urmau sa asiste circa 3.000 de suporteri ai echipei din Monaco. Fanii formatiei gazda au creat hashtag-ul #bedforawayfans, pentru a-i ajuta pe oaspeti sa-si gaseasca un loc de cazare in aceasta noapte.

Procurorul Sandra Lucke, a declarat, marti noapte, intr-o conferinta de presa, ca politia germana a descoperit o scrisoare de revendicare in apropierea locului unde s-au petrecut cele trei explozii care au vizat autocarul echipei Borussia Dortmund, dar nu a oferit mai multe detalii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.