Sport 9 Martie 2017 17:50
Intrucat nu a putut juca tenis din pricina unei accidentari la genunchi, Simona Halep a declarat ca a traversat o perioada dificila.

"Am incercat sa nu ma gandesc atat de mult la tenis. Am incercat sa fiu diferita, dar nu este usor. Sunt putin dependenta de acest sport. Este greu sa traiesc cand nu am competitie. Iubesc jocul, iubesc competitia.

Cand nu ai nimic de facut acasa te simti piedut un pic si simti ca nu faci ceea ce trebuie, stand acasa nefacand nimic. Am multa adrenalina cand joc. Prea multi nervi. Dar imi lipseste asta cand am o pauza", a declarat Halep, conform site-ului oficial al WTA.

Jucatoarea a mai specificat ca nu o mai doare genunchiul: "Sunt fericita ca nu mai am dureri. Nu ma pot gandi la rezultate, nu ma pot gandi la castigarea multor meciuri in acest moment, din cauza genunchiului", a adaugat ea, citata de sport.ro.

Simona Halep a avut o problema la genunchi atat la Shenzhen, cat si la Australian Open, turnee la care a avut un parcurs slab.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.