Dupa ce Daniel Prodan si-a piedut viata in urma unui infarct, reactiile oamenilor din lumea fotbalului nu au intarziat sa apara.

"Sunt socat !!! Odihneste-te in pace fratele meu!!!", a scris Adrian Mutu pe pagina de Facebook.

"Este o adevarata lovitura! Am aflat de moartea lui in urma cu doua ore... Mi-a fost ca un copil... Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. E tot ce pot sa spun, am ramas fara cuvinte...", a spus Mircea Sandu, fostul presedinte FRF.

"Sunt socat! Mi-a fost coleg de nationala, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Sunt socat si as vrea sa nu mai vorbesc in momentul de fata despre asta", a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

"Sunt total socat, eu l-am cunoscut in ultima perioada mai bine. Un om si un baiat extraordinar. Condoleante familiei, Dumnezeu sa-l ierte, nu-mi gasesc cuvintele", a spus si Helmuth Duckadam, citat de romaniatv.net.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace DIDI !! .....Un om mare...rapus de destin !!, a scris Edi Iordanescu pe Facebook dupa tragica disparitie a fostului fotbalist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.