Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct. Jurnalistul Dorin Chiotea a precizat pe pagina lui de Facebook ca Prodan a decedat in locuinta din Voluntari, dupa ce medicii au incercat sa-l resusciteze timp de trei ore.


"Tragedia s-a petrecut in casa din Voluntari a fostului mare fundas tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii sotiei sale, Licinia, care la 19.57 a anunţat Salvarea. Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat ca <În 14 minute a ajuns la dansul primul echipaj. Foarte rapid a venit si al doilea. Ambele masini au dotari de ultima generatie si medici urgentisti experimentati, au incercat sa-l resusciteze timp de trei ore. S-a incercat tot ce este posibil, din pacate inima sa a cedat>", a scris Chioţea.

El a adaugat că medicii au incercat sa-l resusciteze de patru ori pe fostul international: "De patru ori a fost resuscitat Didi Prodan in prima ora de interventie a medicilor. De tot atatea ori i-a fost repornita inima, in pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima data). Pentru incă doua ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele doua echipaje au aflat numele pacientului, de la niste prieteni de familie".


Jurnalistul a precizat ca atacul de cord a survenit la foarte putin timp dupa ce sotia sa a venit de la serviciu. "Dupa ce s-au imbratisat, cei doi s-au decis sa pună masa, iar imediat ce s-a ridicat de pe canapeaua unde viziona un program TV Didi s-a prăbuşit sub privirile Liciniei şi ale fiului său de 16 ani, Răzvan, fotbalist la Atletico Regal Bucureşti. Corpul lui fostului internaţional a fost ridicat de medicii legişti pentru autopsie. Poliţia a ajuns, de asemenea, la locuinţa din Pipera/ str Erou Iancu Nicolae a fostului internaţional, unde oamenii s-au adunat la poartă pentru a depune flori şi a aprinde lumânări", a mai menţionat Chioţea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.