Se intampla in 2016! Autocarul unei echipe de fotbal a fost jefuit la intoarcerea dintr-o deplasare. Fotbalistii au fost dezbracati.
Sase barbati inarmati cu arme de calibru mare au jefuit echipa venezueleana Trujillanos FC, care se intorcea cu autocarul dupa meciul pierdut in deplasare cu Monagas (1-2), a anuntat clubul de fotbal, citat de agentiile internationale de presa, scrie Digisport.


Raufacatorii au luat aproape toate bunurile jucatorilor si staff-ului si i-au tinut ostatici pe fotbalisti timp de doua ore si 35 de minute, deturnand autocarul un kilometru si amenintand ca vor detona grenade pentru a distruge orice probe in cazul in care autocarul are GPS sau este escortat. Incidentul s-a petrecut la primele ore ale diminetii de luni, in apropierea localitatii Boca de Uchire, in statul Anzoategui (estul Venezuelei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.